PUMA Essential Trainingspak Zwart Wit

Kenmerken: Puma Essentials, Capuchon met trekkoord, Kangoeroezak, Twee steekzakken, Elastische boorden, Elastische tailleband met intern trekkoord, Geborsteld Fleece, Materiaal: 34% polyester, 66% katoen, Loop vanaf nu over straat in de Puma Essential Trainingspak Zwart Wit.

€ 59.99

Meerinformatie

SerieA Puma Zwart
Product
 

PUMA FUTURE 5.2 NETFIT Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Geel Zwart

Belangrijkste kenmerken: PUMA FUTURE 5.2 NETFIT Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Geel Zwart, Onderdeel van Spark Pack, Verbeterde NETFIT technologie, Synthetische evoKNIT sok, K-leer op de teen, GripControl laag, RAPIDAGILITY Hybride zool, Geschikt voor natuurgras en kunstgras, Verbeterde NETFIT Technologie, In het bovenwerk van de nieuwe PUMA FUTURE is een verbeterd NETFIT systeem aangebracht. Met de PUMA NETFIT technologie is het nog steeds mogelijk om je schoen op verschillende soorten manier te strikken. Het ontwerp van de NETFIT technologie is aangepast en loopt nu over in de upper van de schoen, waardoor er een geheel ontstaat. De gaatjes in het "net" over de upper van de schoen zijn ook wijder uit elkaar geplaatst en de NETFIT is over een groter gedeelte van de schoen geplaatst. K-leer op de teen, Aan de binnenkant van de voorzijde van de schoen zit een dunne laag K-leer voor een ongeëvenaarde balcontrole. Met dit leren stuk op de teen kun je zelfs op hoge snelheid de bal perfect onder controle brengen en komt dit je schot ten goede. Verder is er op belangrijke gebieden een GripControl laag aangebracht die ook bijdraagt aan een geweldige eerste touch. Synthetische evoKNIT sok, De synthetische evoKNIT sok biedt een strakke en comfortabele fit en ondersteuning. De sok stroomlijnt de samenwerking tussen de voet en de schoen, waardoor de schoen als een waar verlengstuk van je lichaam aan zal voelen. RAPIDAGILITY Hybride zool, Het ultralichte en flexibele Pebax materiaal voorziet je van de perfecte combinatie tussen stabiliteit en flexibiliteit. De zool is ideaal om op hoge snelheid te bewegen over het veld. Deze hybride zool maakt de schoen geschikt voor zowel normaal als kunstgras.

€ 65.50

Meerinformatie

SerieA Puma Zwart
Product
 

PUMA FUTURE 5.4 Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Geel Zwart

Belangrijkste kenmerken: PUMA FUTURE 5.4 Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Geel Zwart, Onderdeel van Spark Pack, Extra veteropties, Sok van mesh, Lichtgewicht TPU buitenzool, Geschikt voor natuurgras en kunstgras, Extra veteropties, In de synthetische upper van de nieuwe PUMA FUTURE zitten extra oogjes om je voetbalschoen op meerdere manieren te kunnen strikken, zodat je de pasvorm naar eigen wens kunt aanpassen. Samen met de sok, gemaakt van mesh materiaal, zorgt dit voor een heerlijke pasvorm en voorkomt dit afleiding. Lichtgewicht TPU zool, De zoolplaat van de PUMA FUTURE is vernieuwd en is voorzien van zogeheten torsion bars. De zool is ideaal om op hoge snelheid te bewegen over het veld. Deze hybride zool maakt de schoen geschikt voor zowel normaal als kunstgras.

€ 30.95

Meerinformatie

SerieA Puma Zwart
Product
 

PUMA Essential Zomerset Wit Zwart

Belangrijkste kenmerken: PUMA Essential Zomerset Wit Zwart, Elastische tailleband met trekkoord aan de buitenkant, Steekzakken zonder rits aan de zijkant, Comfortabele sweatstof, Gezeefdrukt PUMA logo, Combinatie van polyester en katoen, Het PUMA zomersetje is perfect om te dragen met warme temperaturen. In dit PUMA setje loop je er fris en stijlvol bij deze zomer. Pasvorm, Het PUMA zomersetje heeft een standaard pasvorm voor een relaxed gevoel. Met de elastische tailleband met trekkoord aan de buitenkant kun je het broekje zelf strakker trekken en de pasvorm aanpassen. Het broekje valt tot net iets boven de knie. Materiaal, Het PUMA setje is gemaakt van een combinatie van katoen en polyester. Het shirt is gemaakt van 100% katoen en het broekje is gemaakt van 68% katoen en 32% polyester. Het materiaal van het broekje is gemaakt van speciale sweatstof, waardoor het zacht en warm aanvoelt. Opties, De PUMA short is voorzien van zijzakken zonder rits, handig voor het opbergen van je spullen.

€ 39.95

Meerinformatie

SerieA Puma Zwart
Product
 

PUMA Essential Zomerset Zwart

Belangrijkste kenmerken: PUMA Essential Zomerset Zwart, Elastische tailleband met trekkoord aan de buitenkant, Steekzakken zonder rits aan de zijkant, Comfortabele sweatstof, Gezeefdrukt PUMA logo, Combinatie van polyester en katoen, Het PUMA zomersetje is perfect om te dragen met warme temperaturen. In dit PUMA setje loop je er fris en stijlvol bij deze zomer. Pasvorm, Het PUMA zomersetje heeft een standaard pasvorm voor een relaxed gevoel. Met de elastische tailleband met trekkoord aan de buitenkant kun je het broekje zelf strakker trekken en de pasvorm aanpassen. Het broekje valt tot net iets boven de knie. Materiaal, Het PUMA setje is gemaakt van een combinatie van katoen en polyester. Het shirt is gemaakt van 100% katoen en het broekje is gemaakt van 68% katoen en 32% polyester. Het materiaal van het broekje is gemaakt van speciale sweatstof, waardoor het zacht en warm aanvoelt. Opties, De PUMA short is voorzien van zijzakken zonder rits, handig voor het opbergen van je spullen.

€ 39.95

Meerinformatie

SerieA Puma Zwart
Product
 

PUMA Essentials Logo Hoodie Sweat Zwart

Belangrijkste kenmerken: PUMA Essentials Logo Hoodie Sweat Zwart, Capuchon met trekkoord, Kangoeroezak, Twee steekzakken, Geribbelde boorden, Geborsteld Fleece, 34% polyester, 66% katoen materiaal, Loop vanaf nu over straat in de PUMA Essentials Logo Hoodie Sweat Zwart. De PUMA hoodie beschikt over een capuchon die je door middel van een trekkoord naar wens kunt verstellen. Daarnaast heeft de hoodie een kangoeroezak waarin je je handen lekker warm kunt houden of je spullen in kunt bewaren.

€ 28.50

Meerinformatie

SerieA Puma Zwart
Product
 

PUMA FUTURE 5.3 NETFIT Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Geel Zwart

Belangrijkste kenmerken: PUMA FUTURE 5.3 NETFIT Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Geel Zwart, Onderdeel van Spark Pack, NETFIT vetersysteem, Gebreide sok, Lichtgewicht TPU buitenzool, Geschikt voor natuurgras en kunstgras, NETFIT vetersysteem, In het bovenwerk van de nieuwe PUMA FUTURE is een verbeterd NETFIT systeem aangebracht. De gaatjes in het "net" over de upper van de schoen zijn wijder uit elkaar geplaatst en verdeeld over het midden van de schoen. Met de PUMA NETFIT technologie is het nog steeds mogelijk om je schoen op verschillende soorten manier te strikken. Gebreide sok, Samen met het aanpasbare NETFIT systeem zorgt de gebreide sok van de PUMA FUTURE voor een perfect lockdown, zodat je vrij en zonder afleiding kunt bewegen in de schoen. De strakke sok heeft een fijne pasvorm en zorgt voor een beschermende fit om de enkel. Lichtgewicht TPU zool, De zoolplaat van de PUMA FUTURE is vernieuwd en is voorzien van zogeheten torsion bars. De zool is ideaal om op hoge snelheid te bewegen over het veld. Deze hybride zool maakt de schoen geschikt voor zowel normaal als kunstgras.

€ 80.00

Meerinformatie

SerieA Puma Zwart
Product
 

PUMA FUTURE 5.4 Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Zwart Asfalt

Belangrijkste kenmerken: PUMA FUTURE 5.4 Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Zwart Asfalt, Eclipse Pack, Extra veteropties, Sok van mesh, Lichtgewicht TPU buitenzool, Geschikt voor natuurgras en kunstgras, Extra veteropties, In de synthetische upper van de nieuwe PUMA FUTURE zitten extra oogjes om je voetbalschoen op meerdere manieren te kunnen strikken, zodat je de pasvorm naar eigen wens kunt aanpassen. Samen met de sok, gemaakt van mesh materiaal, zorgt dit voor een heerlijke pasvorm en voorkomt dit afleiding. Lichtgewicht TPU zool, De zoolplaat van de PUMA FUTURE is vernieuwd en is voorzien van zogeheten torsion bars. De zool is ideaal om op hoge snelheid te bewegen over het veld. Deze hybride zool maakt de schoen geschikt voor zowel normaal als kunstgras.

€ 30.95

Meerinformatie

SerieA Puma Zwart
Product
 

PUMA FUTURE 5.4 Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Geel Zwart

Belangrijkste kenmerken: PUMA FUTURE 5.4 Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Geel Zwart, Spark Pack, Extra veteropties, Sok van mesh, Lichtgewicht TPU buitenzool, Geschikt voor natuurgras en kunstgras, Extra veteropties, In de synthetische upper van de nieuwe PUMA FUTURE zitten extra oogjes om je voetbalschoen op meerdere manieren te kunnen strikken, zodat je de pasvorm naar eigen wens kunt aanpassen. Samen met de sok, gemaakt van mesh materiaal, zorgt dit voor een heerlijke pasvorm en voorkomt dit afleiding. Lichtgewicht TPU zool, De zoolplaat van de PUMA FUTURE is vernieuwd en is voorzien van zogeheten torsion bars. De zool is ideaal om op hoge snelheid te bewegen over het veld. Deze hybride zool maakt de schoen geschikt voor zowel normaal als kunstgras.

€ 55.00

Meerinformatie

SerieA Puma Zwart
Product
 

PUMA 365 Sala 1 Zaalvoetbalschoenen Zwart Asfalt

Belangrijkste kenmerken: PUMA 365 Sala 1 Zaalvoetbalschoenen Zwart Asfalt, Mesh met synthetisch materiaal, Rubberen indoorzool, Deze PUMA 365 Sala 1 schoen is ontworpen met de zaalvoetbalspeler in gedachten en vertegenwoordigt het toppunt van technische bekwaamheid, buitengewone vaardigheden en superieure behendigheid. Het bovenwerk is gemaakt van zacht mesh materiaal, gecombineerd met een synthetisch gedeelte, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De rubberen indoorzool met laag profiel zorgt voor een perfecte grip in de zaal en laat geen strepen achter. Op de tong van de schoen staat het PUMA-logo en een subtiele PUMA Formstrip op de buitenzijde maakt de schoen helemaal af.

€ 80.00

Meerinformatie

SerieA Puma Zwart
Product
 

PUMA FUTURE 5.3 NETFIT Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Zwart Asfalt

Belangrijkste kenmerken: PUMA FUTURE 5.3 NETFIT Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Zwart Asfalt, Eclipse Pack, NETFIT vetersysteem, Gebreide sok, Lichtgewicht TPU buitenzool, Geschikt voor natuurgras en kunstgras, NETFIT vetersysteem, In het bovenwerk van de nieuwe PUMA FUTURE is een verbeterd NETFIT systeem aangebracht. De gaatjes in het "net" over de upper van de schoen zijn wijder uit elkaar geplaatst en verdeeld over het midden van de schoen. Met de PUMA NETFIT technologie is het nog steeds mogelijk om je schoen op verschillende soorten manier te strikken. Gebreide sok, Samen met het aanpasbare NETFIT systeem zorgt de gebreide sok van de PUMA FUTURE voor een perfect lockdown, zodat je vrij en zonder afleiding kunt bewegen in de schoen. De strakke sok heeft een fijne pasvorm en zorgt voor een beschermende fit om de enkel. Lichtgewicht TPU zool, De zoolplaat van de PUMA FUTURE is vernieuwd en is voorzien van zogeheten torsion bars. De zool is ideaal om op hoge snelheid te bewegen over het veld. Deze hybride zool maakt de schoen geschikt voor zowel normaal als kunstgras.

€ 44.95

Meerinformatie

SerieA Puma Zwart
Product
 

PUMA FUTURE 5.1 NETFIT Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Geel Zwart

Belangrijkste kenmerken: PUMA FUTURE 5.1 NETFIT Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Geel Zwart, Onderdeel van Spark Pack, Verbeterde NETFIT technologie, evoKNITpro sok, K-leer op de teen, GripControl laag, RAPIDAGILITY Hybride zool, Geschikt voor het spelen op natuurgras en kunstgras, Verbeterde NETFIT Technologie, In het bovenwerk van de nieuwe PUMA FUTURE is een verbeterd NETFIT systeem aangebracht, welke nu nog lichter is gemaakt. Met de PUMA NETFIT technologie is het nog steeds mogelijk om je schoen op verschillende soorten manier te strikken. Het ontwerp van de NETFIT technologie is aangepast en loopt nu over in de upper van de schoen, waardoor er een geheel ontstaat. De gaatjes in het "net" over de upper van de schoen zijn ook wijder uit elkaar geplaatst en de NETFIT is over een groter gedeelte van de schoen geplaatst. K-leer op de teen, Aan de binnenkant van de voorzijde van de schoen zit een dunne laag K-leer voor een ongeëvenaarde balcontrole. Met dit leren stuk op de teen kun je zelfs op hoge snelheid de bal perfect onder controle brengen en komt dit je schot ten goede. Verder is er op belangrijke gebieden een GripControl laag aangebracht die ook bijdraagt aan een geweldige eerste touch. PUMA evoKNITpro sok, Een ergonomisch geweven evoKNITpro sok biedt een strakke en comfortabele fit en ondersteuning. De sok stroomlijnt de samenwerking tussen de voet en de schoen, waardoor de schoen als een waar verlengstuk van je lichaam aan zal voelen. Een cool detail aan de sok is het van kleur veranderende materiaal wanneer je de PUMA FUTURE aantrekt. RAPIDAGILITY Hybride zool, Het ultralichte en flexibele Pebax materiaal voorziet je van de perfecte combinatie tussen stabiliteit en flexibiliteit. De zool is ideaal om op hoge snelheid te bewegen over het veld. Deze hybride zool maakt de schoen geschikt voor zowel normaal als kunstgras.

€ 104.95

Meerinformatie

SerieA Puma Zwart
Product
 

PUMA 365 Sala 2 Zaalvoetbalschoenen Zwart Asfalt

Belangrijkste kenmerken: PUMA 365 Sala 2 Zaalvoetbalschoenen Zwart Asfalt, Gemaakt van synthetisch materiaal, Rubberen indoorzool, Met de nieuwe PUMA 365 zaalvoetbalschoenen bereik je je beste prestaties in de zaal. Deze PUMA 365 Sala 2 schoen is ontworpen met de zaalvoetbalspeler in gedachten en vertegenwoordigt het toppunt van technische bekwaamheid, buitengewone vaardigheden en superieure behendigheid. Het bovenwerk is gemaakt van synthetisch materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De rubberen indoorzool met laag profiel zorgt voor een perfecte grip in de zaal en laat geen strepen achter. Op de tong van de schoen staat het PUMA-logo en een subtiele PUMA Formstrip op de buitenzijde maakt de schoen helemaal af.

€ 60.00

Meerinformatie

SerieA Puma Zwart
Product
 

PUMA FUTURE 5.2 NETFIT Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Asfalt

Belangrijkste kenmerken: PUMA FUTURE 5.2 NETFIT Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Asfalt, Onderdeel van het Eclipse Pack, Verbeterde NETFIT technologie, Synthetische evoKNIT sok, K-leer op de teen, GripControl laag, RAPIDAGILITY Hybride zool, Geschikt voor het spelen op natuurgras en kunstgras, Verbeterde NETFIT Technologie, In het bovenwerk van de nieuwe PUMA FUTURE is een verbeterd NETFIT systeem aangebracht. Met de PUMA NETFIT technologie is het nog steeds mogelijk om je schoen op verschillende soorten manier te strikken. Het ontwerp van de NETFIT technologie is aangepast en loopt nu over in de upper van de schoen, waardoor er een geheel ontstaat. De gaatjes in het "net" over de upper van de schoen zijn ook wijder uit elkaar geplaatst en de NETFIT is over een groter gedeelte van de schoen geplaatst. K-leer op de teen, Aan de binnenkant van de voorzijde van de schoen zit een dunne laag K-leer voor een ongeëvenaarde balcontrole. Met dit leren stuk op de teen kun je zelfs op hoge snelheid de bal perfect onder controle brengen en komt dit je schot ten goede. Verder is er op belangrijke gebieden een GripControl laag aangebracht die ook bijdraagt aan een geweldige eerste touch. Synthetische evoKNIT sok, De synthetische evoKNIT sok biedt een strakke en comfortabele fit en ondersteuning. De sok stroomlijnt de samenwerking tussen de voet en de schoen, waardoor de schoen als een waar verlengstuk van je lichaam aan zal voelen. RAPIDAGILITY Hybride zool, Het ultralichte en flexibele Pebax materiaal voorziet je van de perfecte combinatie tussen stabiliteit en flexibiliteit. De zool is ideaal om op hoge snelheid te bewegen over het veld. Deze hybride zool maakt de schoen geschikt voor zowel normaal als kunstgras.

€ 88.95

Meerinformatie

SerieA Puma Zwart
Product
 

PUMA ONE 20.2 Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Asfalt

Belangrijkste kenmerken: PUMA ONE 20.2 Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Asfalt, Onderdeel van Eclipse Pack, Sprintweb Technologie voor laterale ondersteuning, Kwaliteitsleer op de voorvoet voor ultieme controle, Gebreide sok voor nauwsluitende pasvorm, Reactieve zoolplaat voor meer snelheid, Met de PUMA ONE heb jij alles in je om de top te kunnen bereiken. De ONE is ontworpen om jou het beste van alles te bieden; FIT, FAST en FEEL. Je zal nooit je eerste ONE vergeten. De PUMA ONE is ontworpen om perfect op de voet te passen, snel op het veld te zijn en een geweldig gevoel op de bal te hebben. De PUMA ONE is klaar om spelers het vertrouwen te geven dat ze nodig hebben om op hun best te spelen. De PUMA ONE wordt gedragen door: Romelo Lukaku, Axel Witsel en Sergio Agüero. SPRINTWEB Technology, Dit ultralichte en supersterke geweven materiaal is speciaal ontworpen om de speler een perfecte stabiliteit aan de voet en de hiel te bieden, zonder dat dit extra gewicht aan de schoen toevoegt. Met deze support kan de speler nog sneller reageren en is deze nog wendbaarder. Kwaliteitsleer, Op de voorvoet van de schoen, aan de binnenkant, is een stuk kwaliteitsleer verwerkt. Dit zorgt voor een fijne pasvorm en geeft je een ultiem gevoel en controle over de bal. Gebreide sok, De PUMA ONE 20 zijn voorzien van een gebreide sok. Het sokje van de schoen zorgt voor een strakke fit, daarmee ondersteund het de enkel en creëert een unieke pasvorm. Reactieve zoolplaat, Met de Reactive zoolplaat voel je enorme stabiliteit. De strategisch geplaatste noppen zorgen voor meer snelheid tijdens sprints en versnellingen. De zoolplaat is gemaakt van flexibel Pebax materiaal wat je snelheid nog meer ondersteund.

€ 120.00

Meerinformatie

SerieA Puma Zwart
Product
 

PUMA ONE 20.3 Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Asfalt

Belangrijkste kenmerken: PUMA ONE 20.3 Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Asfalt, Onderdeel van Eclipse Pack, Volnerfleer op de voorvoet voor ultieme controle, Gebreide sok voor nauwsluitende pasvorm, Reactieve zoolplaat voor meer snelheid, Met de PUMA ONE heb jij alles in je om de top te kunnen bereiken. De ONE is ontworpen om jou het beste van alles te bieden; FIT, FAST en FEEL. Je zal nooit je eerste ONE vergeten. De PUMA ONE is ontworpen om perfect op de voet te passen, snel op het veld te zijn en een geweldig gevoel op de bal te hebben. De PUMA ONE is klaar om spelers het vertrouwen te geven dat ze nodig hebben om op hun best te spelen. De PUMA ONE wordt gedragen door: Romelo Lukaku, Axel Witsel en Sergio Agüero. Volnerfleer op de voorvoet, Op de voorvoet van de schoen, aan de binnenkant, is een stuk leer verwerkt. Dit zorgt voor een fijne pasvorm en geeft je een ultiem gevoel en controle over de bal. Gebreide sok, De PUMA ONE 20 zijn voorzien van een gebreide sok. Het sokje van de schoen zorgt voor een strakke fit, daarmee ondersteund het de enkel en creëert een unieke pasvorm. Reactieve zoolplaat, Met de Reactive zoolplaat voel je enorme stabiliteit. De strategisch geplaatste noppen zorgen voor meer snelheid tijdens sprints en versnellingen. De zoolplaat is gemaakt van flexibel Pebax materiaal wat je snelheid nog meer ondersteund.

€ 50.50

Meerinformatie

SerieA Puma Zwart
Product
 

PUMA FUTURE 5.3 NETFIT Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Asfalt

Belangrijkste kenmerken: PUMA FUTURE 5.3 NETFIT Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Asfalt, Onderdeel van Eclipse Pack, NETFIT vetersysteem, Gebreide sok, Lichtgewicht TPU buitenzool, Geschikt voor het spelen op natuurgras en kunstgras, NETFIT vetersysteem, In het bovenwerk van de nieuwe PUMA FUTURE is een verbeterd NETFIT systeem aangebracht. De gaatjes in het "net" over de upper van de schoen zijn wijder uit elkaar geplaatst en verdeeld over het midden van de schoen. Met de PUMA NETFIT technologie is het nog steeds mogelijk om je schoen op verschillende soorten manier te strikken. Gebreide sok, Samen met het aanpasbare NETFIT systeem zorgt de gebreide sok van de PUMA FUTURE voor een perfect lockdown, zodat je vrij en zonder afleiding kunt bewegen in de schoen. De strakke sok heeft een fijne pasvorm en zorgt voor een beschermende fit om de enkel. Lichtgewicht TPU zool, De zoolplaat van de PUMA FUTURE is vernieuwd en is voorzien van zogeheten torsion bars. De zool is ideaal om op hoge snelheid te bewegen over het veld. Deze hybride zool maakt de schoen geschikt voor zowel normaal als kunstgras.

€ 80.00

Meerinformatie

SerieA Puma Zwart
Product
 

PUMA ONE 20.4 Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Asfalt

Belangrijkste kenmerken: PUMA ONE 20.4 Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Asfalt, Eclipse Pack, Synthetisch bovenmateriaal, Klassieke tong- en veterconstructie, Reactieve zoolplaat voor meer snelheid, Met de PUMA ONE heb jij alles in je om de top te kunnen bereiken. De ONE is ontworpen om jou het beste van alles te bieden; FIT, FAST en FEEL. Je zal nooit je eerste ONE vergeten. De PUMA ONE is ontworpen om perfect op de voet te passen, snel op het veld te zijn en een geweldig gevoel op de bal te hebben. De PUMA ONE is klaar om spelers het vertrouwen te geven dat ze nodig hebben om op hun best te spelen. De PUMA ONE wordt gedragen door: Romelo Lukaku, Axel Witsel en Sergio Agüero. Synthetisch bovenmateriaal, Het zacht synthetische materiaal van de upper biedt een fijne pasvorm. Het lichte materiaal zorgt voor extra comfort en duurzaamheid. Klassieke tong- en veterconstructie, De PUMA ONE 20 zijn voorzien van een klassieke tong- en veterconstructie. Dit zorgt voor een uitstekende pasvorm voor ieder voettype. Reactieve zoolplaat, Met de Reactive zoolplaat voel je enorme stabiliteit. De strategisch geplaatste noppen zorgen voor meer snelheid tijdens sprints en versnellingen. De zoolplaat is gemaakt van flexibel Pebax materiaal wat je snelheid nog meer ondersteund.

€ 32.50

Meerinformatie

SerieA Puma Zwart
Product
 

PUMA FUTURE 5.1 NETFIT Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Asfalt

Belangrijkste kenmerken: PUMA FUTURE 5.1 NETFIT Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Zwart Asfalt, Eclipse Pack, Verbeterde NETFIT technologie, evoKNITpro sok, K-leer op de teen, GripControl laag, RAPIDAGILITY Hybride zool, Geschikt voor natuurgras en kunstgras, Verbeterde NETFIT Technologie, In het bovenwerk van de nieuwe PUMA FUTURE is een verbeterd NETFIT systeem aangebracht, welke nu nog lichter is gemaakt. Met de PUMA NETFIT technologie is het nog steeds mogelijk om je schoen op verschillende soorten manier te strikken. Het ontwerp van de NETFIT technologie is aangepast en loopt nu over in de upper van de schoen, waardoor er een geheel ontstaat. De gaatjes in het "net" over de upper van de schoen zijn ook wijder uit elkaar geplaatst en de NETFIT is over een groter gedeelte van de schoen geplaatst. K-leer op de teen, Aan de binnenkant van de voorzijde van de schoen zit een dunne laag K-leer voor een ongeëvenaarde balcontrole. Met dit leren stuk op de teen kun je zelfs op hoge snelheid de bal perfect onder controle brengen en komt dit je schot ten goede. Verder is er op belangrijke gebieden een GripControl laag aangebracht die ook bijdraagt aan een geweldige eerste touch. PUMA evoKNITpro sok, Een ergonomisch geweven evoKNITpro sok biedt een strakke en comfortabele fit en ondersteuning. De sok stroomlijnt de samenwerking tussen de voet en de schoen, waardoor de schoen als een waar verlengstuk van je lichaam aan zal voelen. Een cool detail aan de sok is het van kleur veranderende materiaal wanneer je de PUMA FUTURE aantrekt. RAPIDAGILITY Hybride zool, Het ultralichte en flexibele Pebax materiaal voorziet je van de perfecte combinatie tussen stabiliteit en flexibiliteit. De zool is ideaal om op hoge snelheid te bewegen over het veld. Deze hybride zool maakt de schoen geschikt voor zowel normaal als kunstgras.

€ 200.00

Meerinformatie

SerieA Puma Zwart
Product
 

PUMA FUTURE RETRO Gras Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Rood Wit Zwart

Belangrijkste kenmerken: PUMA FUTURE RETRO Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Rood Wit Zwart, Special Edition, Premium leder voor een perfecte pasvorm, RAPIDAGILITY Hybride zool, Geschikt voor natuurgras en kunstgras, PUMA presenteert een special edition van de PUMA FUTURE RETRO voetbalschoenen, die lijkt op de vroegere PUMA evoSPEED. De PUMA FUTURE RETRO heeft een premium lederen upper voor een perfecte pasvorm en een fijne balcontrole. Het ultralichte en flexibele Pebax materiaal van de RAPIDAGILITY hybride zool voorziet je van de perfecte combinatie tussen stabiliteit en flexibiliteit. De zool is ideaal om op hoge snelheid te bewegen over het veld. Deze hybride zool maakt de schoen geschikt voor zowel normaal als kunstgras.

€ 250.00

Meerinformatie

SerieA Puma Zwart
Product