Adidas Kaiser 5 Team Zwart

De Adidas Kaiser Team is de keus voor de speler die een degelijke klassieke kunstgrasschoen wilt. De voetbalschoen maakt al lange tijd deel uit van de Adidas collectie en stelt nooit teleur.

Materiaal
De Adidas Kaiser Team is de klassieke kunstgrasschoen van Adidas. De Adidas Kaiser team  bestaat uit 100% kalfs leder voor een extra lange duurzaamheid en perfecte pasvorm. Hierdoor heeft u nagenoeg geen kans op blaren. Tevens maakt dit leer deze schoen tot een lichtgewichtschoen. Het soepele leer is comfortabel en komt ten goede aan de balcontrole.

De Kaiser Team heeft een speciale binnenzool voor extra comfort en goede dempende eigenschappen wat de kans op blessures een stuk kleiner maakt. 

Noppenzool
De Kaiser heeft een noppenzool met meerdere kleine noppen voor extra grip op hardere ondergronden zoals kunstgras of gravel.

Zit je maat er niet meer bij? Ben je op zoek naar een speciaal model? Aarzel niet en vraag het ons! We helpen je graag.

€ 81.00

Meerinformatie

Voetbal schoenen Adidas Adidas
Product
 

Adidas Mundial Team Zwart

De Adidas Mundial Team is de keus voor de speler die een degelijke klassieke kunstgrasschoen wilt.  De Serie van de Mundial voetbalschoenen staan voor degelijkheid, de goede pasvorm en een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. De klassieker in tijdloos zwart leer.

Materiaal
De Adidas Mundial Team is de klassieke kunstgrasschoen van Adidas. De Adidas Mundial team  bestaat uit 100% kangaroe leder voor een extra lange duurzaamheid en perfecte pasvorm. Hierdoor heeft u nagenoeg geen kans op blaren. Tevens maakt dit leer deze schoen tot een lichtgewicht schoen. Het zeer soepele leer is comfortabel en komt ten goede aan de balcontrole.

De Mundial Team heeft een speciale binnenzool voor extra comfort en goede dempende eigenschappen wat de kans op blessures een stuk kleiner maakt.

Zool
De Mundial heeft een noppenzool met meerdere kleine noppen voor extra grip op hardere ondergronden zoals kunstgras of gravel.

Zit je maat er niet meer bij? Ben je op zoek naar een speciaal model? Aarzel niet en vraag het ons! We helpen je graag.

€ 108.00

Meerinformatie

Voetbal schoenen Adidas Adidas
Product