Derbystar Futsal Speed

Net binnen! Het nieuwste futsal topmodel zaalvoetbal van Derbystar/ Deze offficiële low bounce futsal bal is gemaakt van hoogwaardig PU materiaal is prima geschikt voor het afwerken van al uw futsalwedstrijden. De Futsal Brilliant is van het officiële formaat en bevat het identieke gewicht van een officiële wedstrijdbal. Tevens is de bal goedgekeurd door de FIFA.

Meerdere ballen nodig? bijvoorbeeld voor uw vereniging, dan bent u bij ons ook aan het goede adres! Wij leveren snel ieder gewenst aantal voor de scherpste prijs! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

€ 46.95

Meerinformatie

Voetbal schoenen Zaalballen
Product
 

Nike Phantom VSN Elite DF FG

Nike Phantom VSN Elite DF FG

De nieuwste Nike Phantom VSN Elite DF FG heeft een bovenwerk van synthetisch leder. Dit bovenwerk sluit perfect aan op de de voet.

Deze voetbalschoenen uit de Phantom VSN lijn hebben een binnenzool met een perfecte ondersteuning en demping voor de voet. De bovenzijde van de Nike Phantom VSN Elite DF FG heeft een kleine veter oppervlak, dit zorgt voor een grotere raakvlak bij het schieten van de bal. Ook heeft deze voetbalschoen een All Conditions Control. Ook heeft deze voetbalschoen een sokachtige pasvorm voor een mooie aansluiting om de voet.

Zool
Het onderwerk van de Nike Phantom VSN Elite DF FG bestaat uit kunststof en geeft samen met de goed geplaatste noppen veel tractie en snelheid. Vooral tractie zorgt voor het makkelijker en sneller kappen en draaien. 

Bestel deze Nike Phantom VSN Elite DF FG voordelig, snel en vertrouwd! 

Zit je maat er niet meer bij? Aarzel niet en neem direct contact met ons op! We helpen je graag.

€ 188.95

Meerinformatie

Voetbal schoenen Nike Nike, Nike Phantom lijn
Product
 


Nike LEGEND 8 PRO FG

Nike Legend 7 Pro FG

De nieuwste Nike Legend 7 Pro FG  voetbalschoenen is ontworpen voor een perfecte pasvorm. Deze voetbalschoenen zijn gemaakt van waterafstotende kangaroeleer.

Het bovenwerk van deze voetbalschoen uit de Nike Tiempo lijn is gemaakt van kangaroeleer en Hypershield technologie. De hypershield technologie is ontwikkeld om water af te stoten, waardoor de schoen droog blijft onder alle weersomstandigheden.  De Nike Legend 7 Pro FG zorgt dat je voldoende grip hebt op de bal onder alle omstandigheden. Deze voetbalschoenen is uitstekend geschikt voor brede en smalle voeten. 

Noppen zool
De  Nike Legend 7 Pro FG hebben ronde tractie noppen, dat ervoor zorgt dat je sneller kan kappen en draaien. De voorgevormde zool en voetplaat zorgt voor een uitstekende comfort. 

Bestel deze Nike Legend 7 Pro FG voordelig, snel en vertrouwd! 

Zit je maat er niet meer bij? Aarzel niet en neem direct contact met ons op! We helpen je graag.

€ 116.95

Meerinformatie

Voetbal schoenen Nike Nike, Nike Tiempo Lijn
Product
 Adidas NEMEZIZ 19.3 LL FG

Nemeziz is niet alleen een voetbalschoen. Het is de belofte dat skills draaien om triomfen, niet om likes. Als je bekendheid belangrijker vindt dan bekers, kun je beter weggaan. Maar als je bereid bent om zelfs het veld om te ploegen om je elftal te laten winnen, lees dan vooral verder. Om de vorm van je voet te volgen is het stretchy bovenwerk van deze voetbalschoen geweven uit tape in verschillende breedtes en sterktes. Het resultaat is een gefixeerde pasvorm die stabiliteit en een directe touch levert. Een gesplitste loopzool beweegt met elke (schijn)beweging mee.

€ 80.95

Meerinformatie

Voetbal schoenen Adidas Adidas, Adidas Nemeziz lijn
Product
 
Nike SUPERFLY 7 PRO FG

Nike Superfly 6 Pro Fg 

De nieuwste Nike Superfly 6 Pro Fg  is ontwikkeld voor de snelle en behendige winnaars. Deze voetbalschoen heeft een aantal specificaties. Een carbon zool, flyknit, ACC (All Conditions Control). 

Het bovenwerk van deze voetbalschoen uit de Nike Mercurial lijn maakt gebruik van micro gewoven Flyknit, dit zorgt voor een versterkte touch en het gevoel dat je geen schoenen aan hebt. De bovenzijde van de Nike Mercurial Superfly FG bevat tevens Flywire kabels, wat ook weer zorgt voor extra steun bij alle bewegingen. Door deze extra steun wordt er voor een betere pasvorm gezorgd en een betere afzet. 

Noppenzool 
Met de nieuwe zool van de Nike Mercurial Superfly FG, die gemaakt is van carbon, zorgt voor een flexibele schoen. Ook zorgt de schoen voor een krachtigere afzet, waardoor je uitkomt op optimale snelheid. Deze uitvoering heeft 2 extra noppen aan de achterkant, dat zorgt voor een betere grip in alle richtingen. 

Bestel deze Nike Superfly 6 Pro Fg  voordelig, snel en vertrouwd!

Zit je maat er niet meer? Aarzel niet en neem direct contact met ons op! We helpen je graag.

€ 134.95

Meerinformatie

Voetbal schoenen Nike Nike, Nike Superfly Lijn
Product
 Nike Tiempo 8 Elite FG

Nike Tiempo 7 Elite FG 

De nieuwste NNike Tiempo 7 Elite FG  voetbalschoenen is ontworpen voor een perfecte pasvorm. Deze voetbalschoenen zijn gemaakt van waterafstotende kangaroeleer.

Het bovenwerk van deze voetbalschoen uit de Nike Tiempo lijn is gemaakt van kangaroeleer en Hypershield technologie. De hypershield technologie is ontwikkeld om water af te stoten, waardoor de schoen droog blijft onder alle weersomstandigheden.  De Nike Tiempo 7 Elite FG  zorgt dat je voldoende grip hebt op de bal onder alle omstandigheden. Deze voetbalschoenen is uitstekend geschikt voor brede en smalle voeten. 

Noppen zool
De Nike Tiempo Legend II FG hebben ronde tractie noppen, dat ervoor zorgt dat je sneller kan kappen en draaien. De voorgevormde zool en voetplaat zorgt voor een uitstekende comfort. 

Bestel deze Nike Tiempo 7 Elite FG  voordelig, snel en vertrouwd! 

Zit je maat er niet meer bij? Aarzel niet en neem direct contact met ons op! We helpen je graag.

€ 197.95

Meerinformatie

Voetbal schoenen Nike Nike, Nike Tiempo Lijn
Product
 

Derbystar Futsal Brilliant

Deze top bal van professionele wedstrijdkwaliteit is specifiek geschikt voor zaalvoetbal/futsal. De handgestikte bal is met 63 cm wat kleiner in omvang dan een 'gewone' voetbal, maar weegt evenveel. In combinatie met een speciale butyl-blaas geeft dit de bal een sterk gereduceerde sprongkracht (low bounce effect). De Futsal Brillant heeft het keurmerk FIFA Quality Pro, waarmee de bal aan alle kwaliteitseisen voldoet voor het hoogste internationale niveau.

€ 54.95

Meerinformatie

Voetbal schoenen Zaalballen
Product
 Adidas X 19.3 FG junior

Adidas X

De Adidas X 18.3 FG junior is ontwikkeld voor de creatief ingestelde voetballers. Deze voetbalschoen is als het ware de vervanger van de Adidas Adizero FG

Het bovenwerk van deze voetbalschoen uit de Adidas X lijn heeft een Tech Fit collar. Deze collar zorgt voor een sokachtige pasvorm, waardoor je met meer zekerheid en een uitstekende pasvorm voetbalt. Ook heeft de Adidas X 18.3 FG junior een Zerotex gripstructuur. Geschikt voor een optimale grip onder elke weersomstandigheden!

Noppenzool

De nieuwe zool van de Adidas X 18.3 FG junior is perfect geschikt voor kunstgras en natuurgras. Deze zorgt voor een goede afzet en meer grip voor het bevorderen van de startsnelheid.

Bestel deze Adidas X 18.3 FG junior voordelig, snel en vertrouwd!

Zit je maat er niet meer? Aarzel niet en neem direct contact met ons op! We helpen je graag.

€ 43.95

Meerinformatie

Voetbal schoenen Adidas vaste nop junior Adidas vaste nop junior, Adidas X lijn Junior, Voetbals
Product
 

Adidas Predator 19.2 FG


Een dunne laag van Control Skin zit bovenop de Primeknit voor een verhoogde wrijving op de bal terwijl de NSG Non Stop Grip is toegevoegd voor een constante grip te geven in alle weersomstandigheden. Een TPU kooi binnenin de Primeknit aan de latare zijde geeft ondersteuning terwijl er een gebreide ondersteuningssysteem is binnenin de schoen zodat je mooi op zijn plaats blijft voor een vaste pasvorm. De Purecut sock is herontworpen voor verhoogde beveiligheid en creëert een gestroomlijnde connectie tussen je voet en de schoen terwijl de lussen helpen om de schoen aan en uit te doen. De ACE 17 maakt gebruik van Boost technologie in de buitenzool voor de eerste maal in voetbal. De boost bestaat uit gefuseerde energie capsules en dit creëert een super zachte dempingssysteem die een ongeëvenaarde energieteruggave geeft voor efficiënte prestaties op het veld.

€ 134.95

Meerinformatie

Voetbal schoenen Adidas Adidas, Adidas Predator lijn
Product
 

Derbystar Classic TT

De Derbystar Classic is voorzien van een klassiek design, is vervaardigd uit hoogwaardig PU-materiaal en brengt uitstekende vluchteigenschappen met zich mee.  De klassieke Derbystar voetbal wordt al jaren gebruikt door jeugdteams tot in het topvoetbal. De bal houdt zich ook staande onder koude omstandigheden. Doordat de panelen naadloos gestikt zijn, neemt de bal geen vocht op, zodat de bal tijdens alle weer- en veldomstandigheden gebruikt kan worden. Zowel voor wedstrijden als trainingen is de Classic, voorzien van het International Matchball Standard certificaat zeer geschikt. 

1 bal a 29,95
10 ballen a 25,95
25 ballen a 24,95
50 ballen a 23,95
 
Meerdere ballen nodig?
Wij leveren snel elk gewenst aantal voor de scherpste prijs! Informeer naar de mogelijkheden.

€ 29.95

Meerinformatie

Voetbal schoenen Derby star Voetballen, DerbyStar voetballen
Product
 


Derbystar Brilliant Retro

De Derbystar Brilliant is een kwalitatief zeer sterke professionele wedstrijdbal, helemaal in deze gave Retro lijn!
De Brilliant brengt uitstekende vluchteigenschappen met zich mee. Hierdoor is de balbaan zeer voorspelbaar, ook als het koud is blijven de unieke speeleigenschappen behouden. Dankzij de panelen die naadloos gestikt zijn, neemt de bal geen vocht op, waardoor deze geschikt is voor het spelen onder alle weer- en veldomstandigheden.  De bal die ultiem geschikt is voor wedstrijden op hoog niveau is PFI en FIFA goedgekeurd.

Meerdere ballen nodig? bijvoorbeeld voor uw vereniging, dan bent u bij ons ook aan het goede adres! Wij leveren snel ieder gewenst aantal voor de scherpste prijs! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

€ 89.95

Meerinformatie

Voetbal schoenen Derby star Voetballen, DerbyStar voetballen
Product
 

Derbystar Classic TT Light

De Derbystar Classic Light is voorzien van een klassiek design en 4x3 blauwe vlakken. De voetbal is vervaardigd uit hoogwaardig PU-materiaal en brengt uitstekende vluchteigenschappen met zich mee. Hierdoor is de balbaan zeer voorspelbaar en kent de Classic Light, die een gewicht heeft van 360 gram, veel speelcomfort. Door het lage gewiht is de bal uitermate geschikt voor D-Pupillen. Onder koude omstandigheden blijven de speeleigenschappen behouden. Doordat de panelen naadloos gestikt zijn, neemt de bal geen vocht op, waardoor deze geschikt is voor het spelen onder alle weer- en veldomstandigheden.

1 bal a 29,95
10 ballen a 25,95
25 ballen a 24,95
50 ballen a 23,95
 
Meerdere ballen nodig? 
Wij leveren snel elk gewenst aantal voor de scherpste prijs! Informeer naar de mogelijkheden.

€ 29.95

Meerinformatie

Voetbal schoenen Derby star Voetballen, DerbyStar voetballen
Product
 

Nike Phantom VSN Academy DF FG MG

Nike Phantom VSN Academy DF FG/MG

De nieuwste Nike Phantom VSN Academy DF FG/MG heeft een bovenwerk van synthetisch leder. Dit bovenwerk sluit perfect aan op de de voet.

Deze voetbalschoenen uit de Phantom VSN lijn hebben een binnenzool met een perfecte ondersteuning en demping voor de voet. De bovenzijde van de Nike Phantom VSN Academy DF FG/MG heeft een kleine veter oppervlak, dit zorgt voor een grotere raakvlak bij het schieten van de bal. Ook heeft deze voetbalschoen een All Conditions Control. Ook heeft deze voetbalschoen een sokachtige pasvorm voor een mooie aansluiting om de voet.

Zool
Het onderwerk van de Nike Phantom VSN Academy DF FG/MG bestaat uit kunststof en geeft samen met de goed geplaatste noppen veel tractie en snelheid. Vooral tractie zorgt voor het makkelijker en sneller kappen en draaien. 

Bestel deze Nike Phantom VSN Academy DF FG/MG voordelig, snel en vertrouwd! 

Zit je maat er niet meer bij? Aarzel niet en neem direct contact met ons op! We helpen je graag.

€ 71.95

Meerinformatie

Voetbal schoenen Nike Nike, Nike Phantom lijn
Product