Keepershandschoenen shop.nl thermoshirt longsleeve zwart senior

Thermoshirt Keepershandschoenenshop.nl Thermoshirt met lange mouwen voorzien van Keepershandschoenenshop.nl logo. 100% moisture tranfer polyester en afgewerkt in een mooie flatlock. Dit shirt word geleverd in maat 140, 152, 164, Small, Medium, Large en Extra Large voor een wel heel aantrekkelijke sponsorprijs! Let op! Dit shirt valt klein waardoor bestellen een maatje groter als je standaard maat word aangeraden. dit thermo shirt zorgt voor extra warmte in de koudere periode, bestel uw keepershandschoenen-shop.nl (http://keepershandschoenen-shop.nl) thermoshirt vandaag nog en profiteer van deze unieke sponsorkorting contact Heeft u vragen over dit thermoshirt of heeft u een andere vraag omtrent het bestellen of kopen van thermoshirts (http://keepershandschoenen-shop.nl/?s=thermo&post_type=product) in onze online shop? Neem dan gerust contact (http://keepershandschoenen-shop.nl/contact/) met ons op.

€ 11.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen Keepershandschoenen shop.nl Uitverkoop Keeperskleding,Keeperskleding,Keepersshirts,
Product
 

Keepershandschoenen shop.nl thermoshirt longsleeve wit junior

Het Keepershandschoenen-shop.nl thermoshirt junior is een thermoshirt met lange mouwen van het merk Keepershandschoenen-shop.nl. Het shirt houdt u warm wanneer de temperatuur buiten daalt naar de typische Nederlandse herfst- en winteromstandigheden door de strak aansluitende pasvorm en de vochtdoorlatende vezels. Deze vezels bevinden zich op de rug, borst en op- en onder de armen en zorgen ervoor dat het shirt snel droogt. Het Thermoshirt Senior is naadloos gestikt en zeer licht van gewicht voor extra draagcomfort. Thermoshirt Junior met lange mouwen voorzien van het Keepershandschoenen-shop.nl logo. 100% moisture tranfer polyester en afgewerkt in een mooie flatlock, Dit shirt wordt geleverd in juniormaat 140, 152, 164 voor een wel heel aantrekkelijke sponsorprijs! Let op! Dit shirt valt klein waardoor bestellen een maatje groter als je standaard maat wordt aangeraden.

€ 11.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen Keepershandschoenen shop.nl Keeperskleding,Thermokleding,Winter
Product
 

Keepershandschoenen shop.nl thermoshirt longsleeve wit senior

Het Keepershandschoenen-shop.nl thermoshirt seniors is een thermoshirt met lange mouwen van het merk Keepershandschoenen-shop.nl. Het shirt houdt u warm wanneer de temperatuur buiten daalt naar de typische Nederlandse herfst- en winteromstandigheden door de strak aansluitende pasvorm en de vochtdoorlatende vezels. Deze vezels bevinden zich op de rug, borst en op- en onder de armen en zorgen ervoor dat het shirt snel droogt. Het Thermoshirt Senior is naadloos gestikt en zeer licht van gewicht voor extra draagcomfort. Thermoshirt Senior met lange mouwen voorzien van het Keepershandschoenen-shop.nl logo. 100% moisture tranfer polyester en afgewerkt in een mooie flatlock, Dit shirt wordt geleverd in juniormaat S, M, L en XL voor een wel heel aantrekkelijke sponsorprijs! Let op! Dit shirt valt klein waardoor bestellen een maatje groter als je standaard maat wordt aangeraden.

€ 11.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen Keepershandschoenen shop.nl Keeperskleding,Thermokleding,Winter
Product