Most Full 90 Premier Zwart

Most Full 90 Premier: De Most Full 90 Premier is het nieuwste en het meest door-ontwikkelde op het gebied van hoofdbescherming voor voetbal-spelers en andere contactsporters is de Full 90 Premier. Deze innovatieve beschermende verstelbare 'hoofdband' is uitgerust met het geavanceerde True fit Systeem dat voorziet in uitgebreide bescher-mende dekking van het voor-en achterhoofd en bezit een comfortabele pasvorm. De Full 90 Premier is vervaardigd met Forcebloc Foamen heeft een binnenvoering van Cool Max weefsel om de zweet opname te versnellen, waardoor de speler zijn hoofd bij het spel kan houden. In Amerika is de Full 90 Premier reeds niet meer weg te denken van de voetbalvelden. Zowel jeugd (jongens en meisjes) als volwassen gaan daar al op safe! Zelf in de Major Soccer League is het een veel geziene uitbreiding van de voetbaloutfit. Heeft u vragen over deze Most keepershelm? Of over een ander product? Neem dan gerust contact (http://www.keepershandschoenen-shop.nl/contact/) met ons op.

Meerinformatie

Keepershandschoenen Most Protectie kleding,Keepershelmen,Accessoires,Blessurepre
Product
 

Most Full 90 FN1

Most Full 90 FN1: De Most Full 90 FN1 is de eerste door ontwikkelde keepers helm met volledige hoofdbescherming voor keepers. Deze innovatieve keepershelm maakt gebruik van de revolutionaire geavanceerde true Fit 2 Systeem dat voorziet in volledige dekking en volledige comfort. De Full 90 FN1 heeft verwisselbare ventilatiegaten. Hiermee kun je het uiterlijk (driekleuren) en ventilatie van de hoofddeksel aanpassen. De FN1 is ontworpen met de TruPlayTechnology en bezit een totale beschermende pasvorm, terwijl de stijl van spelen van de keeper en het gevoel van de bal gehandhaafd blijft. Heeft u vragen over deze Most keepershelm? Of over een ander product? Neem dan gerust contact (http://www.keepershandschoenen-shop.nl/contact/) met ons op.

Meerinformatie

Keepershandschoenen Most Protectie kleding,Keepershelmen,Accessoires,Blessurepre
Product
 

Adidas Headguard

Bescherm niet alleen de goal, maar ook jezelf! Met deze zacht gevoerde hoofdbeschermer kun jij jezelf beschermen. Doordat de beschermer hoog op het voorhoofd zit, kun jij je ogen op het veld houden, en het zachte fluwelen kinriempje sluit aan de achterkant. De beschermer is uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat hij elke klap op het veld aankan en gemaakt van schuim dat niet hard wordt bij impact. Inclusief ventilatiegaatjes, speciaal ontworpen ooruitsparingen en een riempje aan de achterkant.   * Fluwelen kinriempje; Sluit aan de achterkant; Comfortabele voering van jersey; Contrasterende biezen * Geperforeerd voor ventilatie en vochtbeheersing * Zit hoog op het voorhoofd; Verbeterde ooruitsparingen en riempje aan de achterkant * Gepast en getest door professionele spelers voor topprestaties en -bescherming * Platgeweven, 85% polyester / 15% natuurlijk rubber

Meerinformatie

Keepershandschoenen Adidas Protectie kleding,Keepershelmen,Accessoires,Blessurepre
Product