Stanno Volare Match

De Stanno Volare Match Keepershandschoen is afkomstig uit de uitgebreide keepershandschoenencollectie van Stanno. Deze collectie is speciaal ontworpen voor keepers die houden van comfortabele keepersspullen waarmee alles uit de wedstrijd of training gehaald kan worden. De Volare Match keeperhandschoen bevat soft foam, voor een betrouwbare grip en comfortabele demping. Deze handschoen uit de stanno collectie heeft een vlakke hand welke negatief gestikt is. Mede hierdoor zit de handschoen strak om de vingers en wordt de balcontrole vergroot. De neopreen inzet op de upper zorgt voor een perfecte en flexibele pasvorm, op de vingers heeft de handschoen een elastische inzet van mesh/nylon. De elastische bandagesluiting beschermt de pols en de polsband zorgt voor extra stevigheid. Door de nieuwe kleurstelling en de print op de bovenzijde ziet deze handschoen er ook nog eens top uit!   Heeft u vragen over de Stanno Volare Match of een andere vraag over het bestellen of kopen van dit product in onze online shop? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!

€ 33.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen Stanno Keepershandschoenen,Stanno keepershandschoenen
Product
 

Stanno Ultimate Grip Aqua RFH II

De Stanno Ultimate Grip Aqua RFH II is afkomstig uit de uitgebreide keepershandschoenencollectie van Stanno. De Ultimate collectie is speciaal ontworpen voor keepers die houden van comfortabele keepersspullen waarmee alles uit de wedstrijd of training gehaald kan worden. De Ultimate Grip Aqua RFH II is 1 van de 3 handschoenen uit de Ultimate collectie van Stanno en wordt ook door de Eredivisie-keepers welke met Stanno spelen gebruikt. Naast deze handschoen is er ook de Stanno Ultimate Grip en de Stanno Ultimate Grip Hyper II beschikbaar. De Ultimate Grip Aqua RFH II is 1 van Stanno's best verkochte model en heeft dit jaar een nieuwe opmaak gekregen, samen met de andere Ultimate handschoenen. Deze klassieker in onze handschoenen collectie richt zich op de belangrijkste kenmerken: grip en schokabsorptie. En zorgt voor extra grip op natte velden. Dankzij de zachte en meer open foamstructuur van de aqua foam, heb je met deze handschoen 25% extra grip in natte weersomstandigheden. De Stanno Ultimate Aqua RFH II beschikt over een RFH pasvorm. Dat wil zeggen dat het een roll finger flathand heeft, waardoor de handschoen een strakke, naadloze fit heeft en een maximaal vangoppervlak. De extra mesh inzet aan de zijkant zorgt voor nog betere ventilatie. Deze professionele handschoenen zijn ook uitstekend te gebruiken bij droog weer en bevatten een extra schokabsorberende functie, om de impact van harde schoten te verminderen. Houd bij droog weer de handschoenen nat om te voorkomen dat deze snel slijten. De polsband heeft een elastische sluiting die zorgt voor een perfecte pasvorm en bescherming van de pols.   Heeft u vragen over de Stanno Ultimate Grip Aqua RFH II of een andere vraag over het bestellen of kopen van dit product in onze online shop? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!

€ 54.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen Stanno Keepershandschoenen,Stanno keepershandschoenen
Product
 

Stanno Ultimate Grip II

De Stanno Ultimate Grip II is afkomstig uit de uitgebreide keepershandschoenencollectie van Stanno. De Ultimate collectie is speciaal ontworpen voor keepers die houden van comfortabele keepersspullen waarmee alles uit de wedstrijd of training gehaald kan worden. De Ultimate grip II is 1 van de 3 handschoenen uit de Ultimate collectie van Stanno. Naast deze handschoen is er ook de Stanno Ultimate Grip Aqua II en de Stanno Ultimate Grip Hyper II beschikbaar. De Ultimate Grip II is Stanno's best verkochte model en heeft dit jaar een nieuwe opmaak gekregen, samen met de andere Ultimate handschoenen. Deze klassieker in onze handschoenen collectie richt zich op de belangrijkste kenmerken: grip en schokabsorptie. Het super soft profi foam heeft uitstekende eigenschappen voor betrouwbare grip onder zowel droge als natte weersomstandigheden en biedt daarnaast een uitstekende demping. Dankzij het rollfinger-systeem wordt de vinger volledig om omgeven door foam, zonder stiksels. Het vergrote foam-oppervlak dat zo ontstaat, zorgt voor betere grip op de bal. Door het gebruik van de juiste materialen vergroot de duurzaamheid en garandeert deze handschoen een optimaal draagcomfort. De polsband heeft een elastische sluiting die zorgt voor een perfecte pasvorm en bescherming van de pols.   Heeft u vragen over de Stanno Ultimate Grip II of een andere vraag over het bestellen of kopen van dit product in onze online shop? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!

€ 44.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen Stanno Keepershandschoenen,Stanno keepershandschoenen
Product
 

Stanno Ultimate Grip Hyper II

De Stanno Ultimate Grip Hyper II is afkomstig uit de uitgebreide keepershandschoenencollectie van Stanno en is de absolute tophandschoen uit deze serie. De Ultimate collectie is speciaal ontworpen voor keepers die houden van comfortabele keepersspullen waarmee alles uit de wedstrijd of training gehaald kan worden. De Ultimate Grip Hyper II is 1 van de 3 handschoenen uit de Ultimate collectie van Stanno en wordt ook door de Eredivisie-keepers, welke met Stanno spelen gebruikt. Naast deze handschoen is er ook de Stanno Ultimate Grip en de Ultimate Grip Aqua RFH II beschikbaar. De Ultimate Grip Hyper II is 1 van Stanno's best verkochte model en heeft dit jaar een nieuwe opmaak gekregen, samen met de andere Ultimate handschoenen. Het hyper foam van de Stanno Ultimate Grip Hyper II wordt gekarakteriseerd door de hoge absorptiecapaciteit, wat de grip sterk verbetert. Bij droog weer hoeft de keeper de handschoenen gedurende de wedstrijd of training niet te bevochtigen, bij nat weer behoudt de handschoen de uitstekende grip. Kortom in alle weersomstandigheden een topper. Hyper Foam garandeert bovendien optimaal draagcomfort en verhoogt de balcontrole dankzij de uitstekende impactreductie. Door het rollfinger-systeem wordt de vinger volledig om omgeven door foam, zonder stiksels. Het vergrote foam-oppervlak dat zo ontstaat, zorgt voor betere grip op de bal. Het One Piece Fit design (OPF) garandeert bovendien een optimale aansluiting om de bovenhand.   Heeft u vragen over de Stanno Ultimate Grip Hyper II of een andere vraag over het bestellen of kopen van dit product in onze online shop? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!   Het One Piece Fit design (OPF) garandeert bovendien een optimale aansluiting om de bovenhand.

€ 64.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen Stanno Keepershandschoenen,Stanno keepershandschoenen
Product
 

Stanno Volare Pro

De Stanno Volare Pro is afkomstig uit de uitgebreide keepershandschoenencollectie van Stanno en is speciaal ontworpen voor keepers die houden van comfortabele keepersspullen waarmee alles uit de wedstrijd of training gehaald kan worden. De Volare Pro  is een professionele keepershandschoen met hyper foam en een extra vergroot foamoppervlak. Deze handschoen is extra licht van gewicht dankzij het gebruik van de nieuwste technieken en materialen. Het hyper foam van de Stanno Volare Pro wordt gekarakteriseerd door de hoge absorptiecapaciteit, wat de grip sterk verbetert. Bij droog weer hoeft de keeper de handschoenen gedurende de wedstrijd of training niet te bevochtigen, bij nat weer behoudt de handschoen de uitstekende grip. Kortom in alle weersomstandigheden een topper. De Volare Pro heeft een siliconen inzet op de punch zone voor meer flexibiliteit en stiknaden aan de binnenzijde voor een perfecte fit om de vingers.   Heeft u vragen over de Stanno Volare Pro of een andere vraag over het bestellen of kopen van dit product in onze online shop? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!

€ 74.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen Stanno Keepershandschoenen,Stanno keepershandschoenen
Product