Reusch Attrakt G3 Fusion Evolution

BE THE ONE De Reusch Attrakt G3 Fusion Evolution is gemaakt voor superieure keepersprestaties. Vertrouwd door meer dan 220 first-league keepers over de hele wereld, zoals de topsterren Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Wojciech Szczęsny (Juventus) en Samir Handanovič (Internazionale Milano), behoort Reusch tot de wereldwijd toonaangevende handschoenenspecialisten. Als het meest geavanceerde Reusch-palmfoam ooit, biedt de G3 Fusion-latex inclusief speciale kleefadditieven de beste gripeigenschappen, grote slijtvastheid en uitstekende prestaties bij nat weer. De extreem plakkerige G3 Ultra Soft-foam is versmolten met gespikkelde latex-injecties om de algehele prestaties van de palm te verbeteren; zeer resistente zwarte stevige latexstippen verhogen de duurzaamheid aanzienlijk; blauwe aqua-latexstippen met de innovatieve Hydrograin™-technologie brengen de grip in regenachtige omstandigheden naar een nieuw niveau. Met de Evolution Cut wordt de latex naadloos rond de vingertoppen gerold voor een nauwsluitende pasvorm, de beste balcontrole en een maximaal contactoppervlak tussen het latex en de bal. Een buitennaadconstructie in de onderste vingerdelen biedt een ergonomische pasvorm, ademend vermogen, zachtheid en flexibiliteit.

€ 76.50

Meerinformatie

Keepershandschoenen Reusch Keepershandschoenen,Reusch keepershandschoenen
Product
 

Reusch Attrakt AX2 Evolution

BE THE ONE De Reusch Attrakt AX2 Evolution is gemaakt voor superieure keepersprestaties. Vertrouwd door meer dan 220 first-league keepers over de hele wereld, zoals de topsterren Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Wojciech Szczęsny (Juventus) en Samir Handanovič (Internazionale Milano), behoort Reusch tot de wereldwijd toonaangevende handschoenenspecialisten. Dankzij de revolutionaire Hydrograins™ is de extreem zachte AX2 HYDRO GRIP het palmfoam met de beste grip in droge omstandigheden. Geactiveerd door warm water, stimuleren deze thermogranulaten de gripeigenschappen in natte omstandigheden naar een nieuw niveau. De Durabond™-technologie verhoogt de slijtvastheid dankzij speciale additieven die de structuur van het latexmengsel versterken en dus absoluut geschikt zijn voor gebruik op natuurgras en op kunstmatige grond. Met de Evolution Cut wordt de latex naadloos rond de vingertoppen gerold voor een nauwsluitende pasvorm, de beste balcontrole en een maximaal contactoppervlak tussen het latex en de bal. Een buitennaadconstructie in de onderste vingerdelen biedt een ergonomische pasvorm, ademend vermogen, zachtheid en flexibiliteit.

€ 59.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen Reusch Keepershandschoenen,Reusch keepershandschoenen
Product
 

Reusch Attrakt Freegel MX2

De Reusch Attrakt Freegel MX2 keepershandschoenen zijn licht en zeer flexibel. Met de Reusch Attrakt Freegel MX2 upper heb je een zeer comfortabel, licht en flexibel gevoel, alles wat de huidige doelman graag wilt. Daarnaast is de MX2 foam verder doorontwikkeld > zeer zacht en een geweldige grip onder alle weersomstandigheden. Toppers zoals Hugo Lloris (Tottenham Hotspurs), Wojciech Szczesny (Juventus), Samir Handanovič (Inter), Benoît Costil (Girondins Bordeaux) of Ralf Fährmann (FC Schalke 04) kiezen niet voor niets voor de kwaliteit van reusch.   De Reusch Attrakt Freegel MX2 voldoet aan de volgende eigenschappen: -Foam;MX2 -Pasvorm: Evolution Negative Expanse Cut -Bandage: bandage welke zorgt voor goede stabiliteit -Upper: zeer goede demping dankzij het FreeGel materiaal.

€ 59.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen Reusch Keepershandschoenen,Reusch keepershandschoenen
Product
 

Reusch Attrakt Freegel S1

BE THE ONE De Reusch Attrakt Freegel S1 is gemaakt voor superieure keepersprestaties. Vertrouwd door meer dan 220 first-league keepers over de hele wereld, zoals de topsterren Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Wojciech Szczęsny (Juventus) en Samir Handanovič (Internazionale Milano), behoort Reusch tot de wereldwijd toonaangevende handschoenenspecialisten. De S1 Super Soft is een van de zachtste Reusch-palmfoams en levert zeer goede resultaten op het gebied van grip en demping, evenals betrouwbare slijtvastheid bij gebruik op natuurgras. Met de revolutionaire Freegel biedt de handschoen een extreem flexibele, lichte en duurzame punching zone, resulterend in een extreem duurzame en tegelijkertijd zeer flexibele backhand, perfect voldoendend aan de eisen van moderne keepers. Met de Evolution Cut wordt de latex naadloos rond de vingertoppen gerold voor een nauwsluitende pasvorm, de beste balcontrole en een maximaal contactoppervlak tussen het latex en de bal. Een binnennaadconstructie in de onderste vingerdelen biedt een extreem strakke, zachte, flexibele en ergonomische pasvorm.

€ 42.50

Meerinformatie

Keepershandschoenen Reusch Keepershandschoenen,Reusch keepershandschoenen
Product
 

Reusch Pure Contact 3 AX2

De verlenging van de palm van de Reusch Pure Contact 3 geeft een groter latex-tot-bal contact en verbetert je grip op de bal aanzienlijk. Met 100% binnennaden krijgt de handschoen de nauwste en beste pasvorm voor uw handen. Dankzij speciale additieven versterkt de Durabond™-technologie de structuur van de latex van de handschoen en maakt het mogelijk om zowel de handschoenen op gewoon gras als op kunstgras te gebruiken. AX2 Hydro Grip is Reusch's beste latex voor regenachtig weer en geeft je ook een goede grip bij droog weer, Door warm water (35-40 graden) aan te brengen voor de training of wedstrijd, activeer je de kleine Hydrograin-korrels in de latex, wat je een extreem goede grip in de regen geeft. Deze handschoen heeft Reusch FreeFlex™ voor een strakke pasvorm en is zo licht dat het voelt alsof je een extra laag huid op je rug hebt. De handschoen is ontworpen als een eendelige handschoen en is een van de lichtste keepershandschoenen ooit. De innovatieve Asymmetric Slip-On Cuff™ maakt het gemakkelijk voor je om je handschoen aan en uit te trekken.

€ 84.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen Reusch Keepershandschoenen,Reusch keepershandschoenen
Product
 

Reusch Attrakt S1 Evolution

BE THE ONE De Reusch Attrakt S1 Evolution is gemaakt voor superieure keepersprestaties. Vertrouwd door meer dan 220 first-league keepers over de hele wereld, zoals de topsterren Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Wojciech Szczęsny (Juventus) en Samir Handanovič (Internazionale Milano), behoort Reusch tot de wereldwijd toonaangevende handschoenenspecialisten. De S1 Super Soft is een van de zachtste Reusch-palmfoams en levert zeer goede resultaten op het gebied van grip en demping, evenals betrouwbare slijtvastheid bij gebruik op natuurgras. De DuraGuard™-latexpatch biedt extra slijtvastheid en duurzaamheid in de meest belaste zone van de handpalm. Met de Evolution Cut wordt de latex naadloos rond de vingertoppen gerold voor een nauwsluitende pasvorm, de beste balcontrole en een maximaal contactoppervlak tussen het latex en de bal. Een buitennaadconstructie in de onderste vingerdelen biedt een ergonomische pasvorm, ademend vermogen, zachtheid en flexibiliteit.

€ 49.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen Reusch Keepershandschoenen,Reusch keepershandschoenen
Product
 

Reusch Attrakt R3

BE THE ONE De Reusch Attrakt R3 is gemaakt voor superieure keepersprestaties. Vertrouwd door meer dan 220 first-league keepers over de hele wereld, zoals de topsterren Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Wojciech Szczęsny (Juventus) en Samir Handanovič (Internazionale Milano), behoort Reusch tot de wereldwijd toonaangevende handschoenenspecialisten. Als het meest geavanceerde Reusch palmfoam voor kunstmatige en harde oppervlakken, biedt de R3 Mega Solid de ultieme balans tussen extreem duurzaam zijn en tegelijkertijd zeer goede gripeigenschappen en demping bieden. De DuraGuard™-latexpatch biedt extra slijtvastheid en duurzaamheid in de meest belaste zone van de handpalm.

€ 50.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen Reusch Keepershandschoenen,Reusch keepershandschoenen
Product
 

Reusch Attrakt SG Extra

De Reusch Attrakt SG Extra is een uitstekende handschoen voor de keeper die niet al te fanatiek traint en toch een paar prima handschoenen wilt hebben voor zijn of haar wedstrijden. Met de Reusch Attrakt SG Extra keepershandschoenen heb je uitstekende grip door de Reusch Soft Grip foamlaag. Ook onder vochtige omstandigheden houdt de Reusch Attrakt SG Extra zich prima.   De Reusch Attrakt SG Extra voldoet aan de volgende eigenschappen: - Soft Grip foamlaag, voor goede grip onder alle weersomstandigheden - De keeperhandschoenen zijn voorgevormd waardoor ze comfortabel dragen, de zogenaamde ergonomic fit

€ 33.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen Reusch Keepershandschoenen,Reusch keepershandschoenen
Product
 

Reusch Fit Control Freegel MX2

De Fit Control FreeGel MX2 keepershandschoenen van reusch zijn licht en zeer flexibel. Met de FreeGel upper heb je een zeer comfortabel, licht en flexibel gevoel, alles wat je wens als doelman. Daarnaast is de MX2 foam verder doorontwikkeld > zeer zacht en een geweldige grip onder alle weersomstandigheden. Toppers zoals Hugo Lloris (Tottenham Hotspurs), Wojciech Szczesny (Juventus), Samir Handanovič (Inter), Benoît Costil (Girondins Bordeaux) of Ralf Fährmann (FC Schalke 04) kiezen niet voor niets voor de kwaliteit van reusch. Foam: MX2 Pasvorm: Evolution Negative Expanse Cut Bandage: bandage welke zorgt voor goede stabiliteit Upper: zeer goede demping dankzij het FreeGel materiaal Overige: - AIRVENTSYSTEM - ROLLED THUMB - 3D THUMB CROTCH - DURAGUARD

€ 59.45

Meerinformatie

Keepershandschoenen Reusch Keepershandschoenen,Reusch keepershandschoenen
Product
 

Reusch Attrakt G3 Fusion Goaliator

BE THE ONE De Reusch Attrakt G3 Fusion Goaliator is gemaakt voor superieure keepersprestaties. Vertrouwd door meer dan 220 first-league keepers over de hele wereld, zoals de topsterren Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Wojciech Szczęsny (Juventus) en Samir Handanovič (Internazionale Milano), behoort Reusch tot de wereldwijd toonaangevende handschoenenspecialisten. Als het meest geavanceerde Reusch-palmfoam ooit, biedt de G3 Fusion-latex inclusief speciale kleefadditieven de beste gripeigenschappen, grote slijtvastheid en uitstekende prestaties bij nat weer. De extreem plakkerige G3 Ultra Soft-foam is versmolten met gespikkelde latex-injecties om de algehele prestaties van de palm te verbeteren; zeer resistente zwarte stevige latexstippen verhogen de duurzaamheid aanzienlijk; blauwe aqua-latexstippen met de innovatieve Hydrograin™-technologie brengen de grip in regenachtige omstandigheden naar een nieuw niveau. Palmreliëf maakt de handschoen nog flexibeler. De DuraGuard™-latexpatch biedt extra slijtvastheid en duurzaamheid in de meest belaste zone van de handpalm. Een nieuwe backhandconstructie die de Shockshield Advanced-technologie combineert met superlichte vingertoppen van neopreen, biedt maximale flexibiliteit en tegelijkertijd een uitzonderlijk betrouwbare punching zone.

€ 114.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen Reusch Keepershandschoenen,Reusch keepershandschoenen
Product
 

Reusch Pure Contact 3 G3 Fusion

De verlenging van de palm van de Reusch Pure Contact 3 geeft een groter latex-tot-bal contact en verbetert je grip op de bal aanzienlijk. Met 100% binnennaden krijgt de handschoen de nauwste en beste pasvorm voor je handen. De G3-fusion-latex is de toplatex van Reusch en is ontworpen om je onder alle omstandigheden de ultieme grip te geven. Het speciale gebruik van de blauwe Hydrograin™ in de G3 Fusion Latex verhoogt de grip van de handschoen bij nat weer, waar de zwarte vlekken de duurzaamheid van de handschoen vergroten. Deze handschoen heeft Reusch FreeFlex™ voor een strakke pasvorm en is zo licht dat het voelt alsof je een extra laag huid op je rug hebt. De handschoen is ontworpen als een eendelige handschoen en is een van de lichtste keepershandschoenen ooit. De innovatieve Asymmetric Slip-On Cuff™ maakt het gemakkelijk om je handschoen aan en uit te trekken.

€ 84.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen Reusch Keepershandschoenen,Reusch keepershandschoenen
Product
 

Reusch Fit Control Freegel S1

De Fit Control FreeGel S1 keepershandschoenen van reusch zijn licht en zeer flexibel. Met de FreeGel upper heb je een zeer comfortabel, licht en flexibel gevoel, alles wat je wens als doelman. Daarnaast is de S1 foam verder doorontwikkeld > zeer zacht en een geweldige grip onder alle weersomstandigheden. Toppers zoals Hugo Lloris (Tottenham Hotspurs), Wojciech Szczesny (Juventus), Samir Handanovič (Inter), Benoît Costil (Girondins Bordeaux) of Ralf Fährmann (FC Schalke 04) kiezen niet voor niets voor de kwaliteit van reusch. Foam: S1 Pasvorm: Evolution Negative Expanse Cut Bandage: bandage welke zorgt voor goede stabiliteit Upper: zeer goede demping dankzij het FreeGel materiaal Overige: - AIRVENTSYSTEM - ROLLED THUMB - 3D THUMB CROTCH - DURAGUARD

€ 42.45

Meerinformatie

Keepershandschoenen Reusch Keepershandschoenen,Reusch keepershandschoenen
Product
 

Reusch Pure Contact 3 S1

De verlenging van de palm van de Reusch Pure Contact 3 geeft een groter latex-tot-bal contact en verbetert je grip op de bal aanzienlijk. Met 100% binnennaden krijgt de handschoen de nauwste en beste pasvorm voor je handen. S1 Super Soft latex is een van de zachtste latex van Reusch en biedt je de beste grip. De superzachte latex van 3 mm is een extra laag bovenop het zachte schuimmateriaal van het handschoenoppervlak, voor extra duurzaamheid en langere duurzaamheid. Deze handschoen heeft Reusch FreeFlex™ voor een strakke pasvorm en is zo licht dat het voelt alsof je een extra laag huid op je hand hebt. De handschoen is ontworpen als een eendelige handschoen en is een van de lichtste keepershandschoenen ooit. De innovatieve Asymmetric Slip-On Cuff™ maakt het gemakkelijk voor je om je handschoen aan en uit te trekken.

€ 59.50

Meerinformatie

Keepershandschoenen Reusch Keepershandschoenen,Reusch keepershandschoenen
Product
 

Reusch Attrakt R3 Evolution

De Reusch Attrakt R3 Evolution beschikt over de nieuwste technieken zoals de Impactshield  en de zeer slijtvaste R3 Mega Solid Foam. Het Impactshield zorgt er voor dat de Reusch Attrakt R3 Finger Support op de palm een extra versteviging heeft qua slijtage Dit in combinatie met de R3 Mega Solid foam zorgt ervoor dat deze handschoen absoluut de beste handschoen is voor gebruik op kunstgras of in de zaal.   De Reusch Attrakt R3 Evolution beschikt verder over de volgende eigenschappen: -R3 Mega Solid Foam -Hybrid Flat cut -Band extra verbreed en goed verstelbaar voor extra polsbescherming -Zeer goede demping dankzij het Pro Flex Latex materiaal -Uitstekend geschikt voor zowel kunstgras al in de zaal.

€ 67.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen Reusch Keepershandschoenen,Reusch keepershandschoenen
Product
 

Reusch Pure Contact 3 G3 SpeedBump

De nieuw ontwikkelde revolutionaire G3 SpeedBump™-latex garandeert maximale grip. Meer frictie in de latex geeft je meer controle en uiteindelijk een betere grip op de bal. De geometrisch geplaatste SpeedBump™ -elementen geven je een perfect gevoel bij contact met de bal Evolution Negative Cut ESS™ geeft je een strakke pasvorm en veilige balcontrole. ESS staat voor Ergonomic Support System, dit is een technologie die je hand constant in een prêt-à-porter-positie houdt Deze handschoen heeft Reusch FreeFlex™ voor een strakke pasvorm en is zo licht dat het voelt alsof je een extra laag huid op je hand hebt De handschoen is ontworpen als een eendelige handschoen en is een van de lichtste keepershandschoenen ooit De innovatieve Asymmetric Slip-On Cuff™ maakt het gemakkelijk voor je om je handschoen aan en uit te trekken

€ 89.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen Reusch Keepershandschoenen,Reusch keepershandschoenen
Product