Stanno Centro Sports Bottle

ergonomisch gevormd met vlakken voor optimale grip.

€ 4.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen Stanno Accessoires
Product
 

Glove Glu

Glove Glu Glove Glu geeft nieuw leven aan uw handschoenen oud of nieuw, een verbeterde grip en een betere belevenis op het veld. De Goalkeeper Formula van Glove Glue verlengt de levensduur van uw keepershandschoenen en verbeterd bovendien de grip! U gaat simpelweg ervaren dat uw een verbeterde grip krijgt dankzij de unieke formule van Glove Glue. U kan Glove Glu zowel voor als tijdens de wedstrijden of training gebruiken. Het gaat de handschoenen verbeteren bij zowel droge als natte weersomstandigheden. De Glove Glu is te gebruiken op alle merken handschoenen en u kan het zo vaak als u wilt gebruiken. Gooi uw oude handschoenen niet weg meer geef deze een 2e kans met dit middel! Eigenschappen van de Glove Glu: * Inhoud 120 ml * Verhoogt de duurzaamheid van de handschoen * Glove Glu is niet merkgebonden en werkt op alle merken handschoenen Koop naast deze Glove Glue ook al uw keepersartikelen voordelig in onze shop. Ons assortiment bestaat o.a. uit keepershandschoenen, keeperskousen en keepersbroeken van alle top keepersmerken zoals Adidas, Reusch, Stanno en Uhlsport. Heeft u vragen over de Glove Glu? Neem dan gerust contact (http://www.keepershandschoenen-shop.nl/contact/) met ons op.

€ 13.45

Meerinformatie

Keepershandschoenen Stanno Accessoires
Product
 

Uhlsport Goalkeeper Care Set

Uhlsport Goalkeeper Care Set De Uhlsport Goalkeeper Care Set bestaat uit een Renew, Regrip en Clean vloeitstof. Elk flesje is 50ml. Veel keepershandschoenen verliezen hun grip na veel gebruik, of voelen niet meer als nieuw aan. Met deze set blijven je keepershandschoenen van de hoogste kwaliteit, ook na een lange tijd van gebruik. Zo kan je nog steeds elke bal tegenhouden, en hoef je je geen zorgen te maken over het verlies van grip. Heeft u nog vragen over deze Uhlsport keepershandschoenen care set of over een ander product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

€ 16.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen Uhlsport Accessoires
Product
 

Stanno Glove Cleaner

Stanno Glove Cleaner De Stanno Glove Cleaner verhoogt de duurzaamheid en de conditie van het foam plus de functionaliteit van het materiaal. Eigenschappen van Stanno Glove Cleaner: * voor het schoonmaken van keeperhandschoenen. * verhoogt de duurzaamheid en de conditie van het foam. * verhoogt de functionaliteit van het materiaal. * 150 ml, verpakt per 6 stuks * Het flesje heeft een inhoud van 150 ml. Koop naast deze Glove Cleaner ook al uw keepersartikelen voordelig in onze shop. Ons assortiment bestaat o.a. uit keepershandschoenen, keeperskousen en keepersbroeken van alle top keepersmerken zoals Adidas, Reusch, Stanno en Uhlsport. Heeft u vragen over de Stanno Glove Cleaner? Neem dan gerust contact (http://www.keepershandschoenen-shop.nl/contact/) met ons op.

€ 7.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen Stanno Accessoires
Product