X Socks Run Energizer zwart

X-Socks Run Energizer Sport Compressiekous

De Sport Compressie kousen voor hardlopers. De geleidelijke compressie bestrijdt de zwaartekracht, waardoor het de doorstroming van het veneuze bloed terug naar het hart versneld. Dit verbetert de doorbloeding en toevoer van voedingsstoffen, verlicht de druk op het cardiovasculaire systeem en verlaagt de hartslag. De bespaarde energie is voor u beschikbaar als een extra reserve tijdens uw inspanningen. Daarnaast verbeterd de geleidelijke compressie, gegenereerd door onze Smart Compression zone, de regeneratie en vermindert het risico op trombose. 

Met een verfijnd systeem van beschermers en paddings, geven de Run Energizer kousen je voeten op 15 punten bescherming. Door de Achillespees Protector wordt de achillespees ontlast. De Toe Protector beschermd de teentoppen. Het ventilatiesysteem met de gepatenteerde Air Conditioning Channel in combinatie met de Aircool Stripes en het anatomische rechts-links voetbed, pompen warme, vochtige lucht uit de schoen bij iedere stap en zuigt de frisse lucht direct in onder uw voetzool. Dit houdt de voeten droog en daardoor bestand tegen blaren en wrijving. De X-Cross bandage stabiliseert het enkelgewricht.


Voordelen X-Socks Energizer Lichte Compressie bevordert de bloedcirculatie en verminderd trillingen AirConditioning Channel is een ventilatie systeem die de luchtstroming rond de voet en het been optimaliseert. Hierdoor is de kous temperatuur regulerend Achillespees Protector ontlast de achillespees Stretching Rib zorgt voor een optimaliseerde pasvorm Anatomisch gevormd voetbed voor Links en Rechts Traverse AirFlow Channel System zorgt voor ventilatie onder de voetzool. Heel Protection padding beschermt tegen druk en wrijving X-Cross bandage stabiliseert het enkelgewricht Wreef Protector padding en ventilatie voor bescherming van uw wreef en ventileert.

€ 30.95

Meerinformatie

Compressiekousen Sportcompressiekousen Selectie op sport Basketbal
Product
 

Herzog Pro Sport Compressiekous

Herzog Pro Sport Compressiekous

De herzog Pro Sport Compressiekous heeft door de unieke hoge compressie een optimale inzetbaarheid bij diverse sportblessures maar ook door het fysiologische optimale drukverloop vanaf de enkel naar de knie. De kous wordt op meerdere punten opgemeten want een professionele maatvoering heeft een perfecte pasvorm. Vanwege de hoge compressie is een goede pasvorm erg belangrijk.

De Herzog Pro biedt geen compromis. De effectiviteit gaat voor....

Werking

Optimale afvoer van afvalstoffen
De kous heeft een afnemend drukverloop vanaf de enkel tot de knie. Dit verbetert het transport van het bloed, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Preventief & Helend
Bij kuitklachten verminderen de schokbelasting effectief waardoor spierschade wordt voorkomen.

Herstellend
Na een wedstrijd of training is het aan te bevelen de kousen nog geruime tijd aan te houden.

Opmeetinstructies
Voor de bepaling van de juiste maat is het belangrijk nauwkeurig de maten conform bovenstaand schema op te meten. Op basis hiervan kunnen wij de juiste maat voor u bepalen.

1. Meet de omvang van de hiel-wreeflijn
2. Meet net bóven de enkelknobbel op het dunste deel van het onderbeen
3. Meet de grootste kuitomvang
4. Meet de omvang 1 cm onder de knieplooi 
5. Meet de lengte van het onderbeen tot 1 cm onder de knieplooi

Herhalingsaankoop / u weet uw maat al
Als u al eerder Herzog kousen heeft gekocht kunt u op het label kijken en direct de juiste maat opgeven. U krijgt dan exact dezelfde maat als dat u nu al heeft. Vul dan alleen de Herzog Pro maat, beenlengte, schoenmaat en kleur in.

€ 49.95

Meerinformatie

Compressiekousen Sportcompressiekousen Selectie op sport Basketbal
Product