McDavid Neopene Short 479R

100% neopreen (latexvrij) bandage biedt thermische compressie Ontwikkeld voor comfort, ondersteuning en bescherming bijlies-, hamstring- en dijblessures Verstelbare tailleband voor een betere pasvorm

€ 42.50

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Bescherming en Blessure,Compressiekleding,Keepersbroeke
Product
 

McDavid Skin Tape 5 cm Beige

Elastische tape op papieren beschermlaag voor kinesiologische taping SAMENSTELLING 100% Katoen De tape vermindert pijn bij bepaalde blessures, bijvoorbeeld bij een sleutelbeenbreuk. Het gaat vooral om blessures waarbij geen gips mogelijk is. De ruimte die het tape geeft zorgt voor minder druk op de zenuwuiteinden, waardoor de pijn vermindert.

€ 8.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Accessoires,Blessurepreventie
Product
 

McDavid Knee 2 Way Elastiek

Mcdavid kniebandage 510 Eigenschappen van de Mcdavid kniebandage 510: McDavid elastische kniebandage biedt lichte druk zonder het warmtebehoudende neopreen. BESCHERMINGSNIVEAU I Een eerste beschermingsniveau ontwikkeld voor: Lichte tot matige kniepijn, zwakke knieën, lichte tot matige verstuikingen, lichte tot matige instabiliteit, artritis, bursitis, tendinitis. Biedt ondersteuning en bescherming, vermindert de pijn en versnelt het herstel. Ideaal voor mensen die allergisch zijn voor neopreen. MATEN KNIEBANDAGE MAAT METEN ROND DE KNIE S 30 - 35 cm M 35 - 38 cm L 38 - 43 cm XL 43 - 50 cm Uitleg verschil in beschermingsniveaus. Bescherming niveau I: Geschikt voor lichte pijn, verrekking en instabiliteit. Bescherming niveau II: Geschikt voor lichte tot middelmatige pijn en instabiliteit. Bescherming niveau III: Geschikt voor middelmatige tot zware pijn en instabiliteit. WAS EN ONDERHOUD: Was in warm water met een mild wasmiddel, spoel zorgvuldig en laat het drogen. Droog het niet in de machine of droog reinigen. Heeft u vragen over de Mcdavid kniebandage 510? Of over een ander product? Neem dan gerust contact (http://www.keepershandschoenen-shop.nl/contact/) met ons op.

€ 12.50

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Accessoires,Blessurepreventie
Product
 

McDavid Double Layer Padded Hexpad Short Guard

PRODUCTBESCHRIJVING Ideaal voor voetbal of andere contactsporten met continue bescherming aan de heupen en dijen 9 mm Hex™ Technologie is licht, flexibel en ademend hDc™ Moisture Management technologie regelt de lichaamstemperatuur door een optimaal vochttransport en een verhoogde ventilatie wat zorgt voor een droog gevoel Samenstelling: 80% nylon, 20% elastaan; polyethyleen foam

€ 67.50

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Bescherming en Blessure,Keepersbroeken,Protectie kledin
Product
 

McDavid Skin Tape 5 cm Zwart

Elastische tape op papieren beschermlaag voor kinesiologische taping SAMENSTELLING 100% Katoen De tape vermindert pijn bij bepaalde blessures, bijvoorbeeld bij een sleutelbeenbreuk. Het gaat vooral om blessures waarbij geen gips mogelijk is. De ruimte die het tape geeft zorgt voor minder druk op de zenuwuiteinden, waardoor de pijn vermindert.

€ 8.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Accessoires,Blessurepreventie
Product
 

McDavid Hot Cold Pack

Mcdavid koel/heat pack Deze McDavid koel/heat pack kan meerdere keren gebruikt worden en biedt koeling of warmte, net wat er gevraagd wordt. Koeling helpt bij de pijnbestrijding van bijvoorbeeld verstuikingen, spierpijn, kiespijn en insectenbeten. Verwarming helpt bij oude blessures, stijfheid, bevorderen van de bloedcirculatie en het bevorderen van het herstel. Herbruikbaar koud/warm pak medium. Even in warm water of in de vriezer en u kunt dit product weer simpel hergebruiken. Het McDavid koud en warmte pak voorziet proper en herbruikbaar koude- of warmtetherapie om pijn te verlichten, zwelling te verminderen en genezing te bevorderen. Heeft u vragen over de McDavid koel/heat pack? Of over een ander product? Neem dan gerust contact (http://www.keepershandschoenen-shop.nl/contact/) met ons op.

€ 4.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Accessoires,Blessurepreventie
Product
 

McDavid Knee Support

Mcdavid Kniebeschermer 402 De Mcdavid Kniebeschermer 402 bestaat uit neopreen is gemaakt om zo goed mogelijk te passen. De opening in de kniebeschermer neemt de druk van de knieschijf weg. Het is een 28cm lange neoprene hoes met aan beide zijden een nylon bekleding. Het heeft verwisselbare kleuren en is rekbaar in vier richtingen. Het beschikt ook over een stevige buitenzijde die zorgt voor meer duurzaamheid. Neopreen levert therapeutische warmte om de blessureherstelling te versnellen en de pijn te verzachten. BESCHERMINGSNIVEAU I Een eerste beschermingsniveau ontwikkeld voor: Niet-specifieke kniepijn, tendinitis, bursitis, artritis, kleine tot matige verstuikingen. Biedt bescherming voor kleine tot matige schrammen en letsels. Het zorgt voor een lichte druk en therapeutische warmte die de pijn verzachten en het genezingsproces versnellen. De opening vermindert de druk op de knieschijf. MATEN KNIEBESCHERMER: MAAT METEN ROND DE KNIE S 30 - 35 cm M 35 - 38 cm L 38- 43 cm XL 43 - 50 cm XXL 50 - 56 cm Uitleg verschil in beschermingsniveaus. Bescherming niveau I: Geschikt voor lichte pijn, verrekking en instabiliteit. Bescherming niveau II: Geschikt voor lichte tot middelmatige pijn en instabiliteit. Bescherming niveau III: Geschikt voor middelmatige tot zware pijn en instabiliteit. WAS EN ONDERHOUD: Was in warm water met een mild detergent, spoel zorgvuldig en laat het drogen. Droog het niet in de machine of droog reinigen. Heeft u vragen over de Mcdavid kniebandage 510? Of over een ander product? Neem dan gerust contact (http://www.keepershandschoenen-shop.nl/contact/) met ons op.

€ 25.50

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Accessoires,Blessurepreventie
Product
 

McDavid Cross Compression Short

De McDavid Cross Compressie Short 8200 is speciaal gemaakt om te dragen tijdens het sporten en is ideaal voor bijna iedere sport of activiteit waarbij steun en bescherming bij spierverrekkingen belangrijk is. De broek geeft steun aan de hamstring en quadriceps en vormt een wrap voor de behandeling van heupblessures. De exclusieve Cross Compression technologie stabiliseert en verwamt de spieren door het nabootsen van taping technieken die gebruikt worden door sporttrainers. De Moisture Management technologie zorgt voor optimaal vochttransport en een verhoogde ventilatie voor een droog gevoel.

€ 43.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Compressiekleding,Keeperskleding,Accessoires,Blessurepr
Product
 

McDavid Pro Handbal Knee Pad

Mcdavid Pro Handbal kniebeschermer Eigenschappen van de Pro Handbal Kniebeschermer 670: Ontworpen voor handbal, deze kwaliteitsbeschermer biedt een excellente schokabsorptie en comfort d.m.v. de unieke wafelgevormde beschermingslaag. De Kevlar-toplaag verhoogt de duurzaamheid en vermindert de kans op vloerbranden. De neoprene beschermer biedt warmte en stabiliteit. MATEN KNIEBESCHERMER (MAAT METEN ROND DE KNIE) S 30 - 35 cm M 35 - 38 cm L 38 - 43 cm XL 43 - 50 cm XXL 50 - 56 cm WAS EN ONDERHOUD: Was in warm water met een mild wasmiddel, spoel zorgvuldig en laat het drogen. Niet in machine drogen en ook niet droog reinigen. Regelmatig wassen is aanbevolen om het zuiver te houden en vrij te houden van lichaamszouten die huidirritatie kunnen veroorzaken Deze superieure indoor kniebeschermer biedt een excellente schokabsorptie en comfort d.m.v. de unieke wafelgevormde beschermingslaag. De kevlar-toplaag verhoogt de duurzaamheid en vermindert de kans op vloerbranden. De neoprene kous biedt warmte en stabiliteit.1 stuk SAMENSTELLING 100% neopren rubber / 100% nylon Heeft u vragen over de Mcdavid Pro Handbal kniebeschermer? Of over een ander product? Neem dan gerust contact (http://www.keepershandschoenen-shop.nl/contact/) met ons op.

€ 19.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Accessoires,Blessurepreventie
Product
 

McDavid Perf Supporter Cup

Mcdavid HexMesh supporter McDavid HexMesh supporter met Flexcup kruisbeschermer. De McDavid HexMesh supporter met Flexcup kruisbeschermer is een stevige en een comfortabele tok/kruisbeschermer die makkelijk kan worden gedragen onder sportkleding. De kruisbeschermer bestaat uit een cup gemaakt van hard maar buigbaar plastic met een elastisch broekje waar de cup in kan worden gebracht. De stof van het broekje van deze McDavid kruisbeschermer beschikt over een volledig ventilerende kruis en zorgt voor maximale luchtcirculatie voor een optimale koeling en werkt preventief tegen zweten. Dankzij het nieuwe design met HexMesh, een nog beter draagcomfort en het nieuwe luchtdoorlatende design van de flexcup geeft een nog beter draagcomfort. SAMENSTELLING 80% nylon / 15% elastan / 5% polyester Heeft u vragen over de McDavid HexMesh supporter met Flexcup kruisbeschermer? Of over een ander product? Neem dan gerust contact (http://www.keepershandschoenen-shop.nl/contact/) met ons op.

€ 19.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Accessoires,Blessurepreventie
Product
 

McDavid Elbow Band Dual Pad

Mcdavid Elbowband 489 De Mcdavid Elbowband 489 is een elleboogbandage met impactlevel 2: Voor lichte of matige gewrichtsinstabiliteit of pijn Biedt meer bescherming dan gewone sleeves Zachte ondersteuning door compressie Kan genezing bevorderen door therapeutische warmte Verlicht pijnlijke symptomen aan de elleboog: tenniselleboog, golfelleboog.Dubbele drukpunten om pijn te verlichten. Velcro sluiting welke een aanpasbare compressie mogelijk maakt. Hoe te dragen: Breng de band over de voorarm net onder de elleboog Plaats minstens een pad over de gekwetste zone Pas de buitenste band aan met de sluiting Heeft u vragen over de Mcdavid Elbowband 489? Of over een ander product? Neem dan gerust contact (http://www.keepershandschoenen-shop.nl/contact/) met ons op.

€ 26.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Accessoires,Blessurepreventie
Product
 

McDavid Skin Tape 5 cm Roze

Elastische tape op papieren beschermlaag voor kinesiologische taping SAMENSTELLING 100% Katoen De tape vermindert pijn bij bepaalde blessures, bijvoorbeeld bij een sleutelbeenbreuk. Het gaat vooral om blessures waarbij geen gips mogelijk is. De ruimte die het tape geeft zorgt voor minder druk op de zenuwuiteinden, waardoor de pijn vermindert.

€ 8.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Accessoires,Blessurepreventie
Product
 

McDavid Dual Compression Knee Sleeve

PRODUCTBESCHRIJVING * Integreert een high-tech compressiesleeve met tape * Voorziet ondersteuning en stabiliteit van het gewricht terwijl het de beweging en flexibilteit behoudt * Verlicht stijfheid en pijn in spieren, terwijl het zwelling vermindert * Houdt de spieren warm en verlicht spanning en vermoeidheid * Verdampt zweet van de huid en voorkomt schaafwonden en irritatie * Gemakkelijk aan en uit * Machinewasbaar * Bevat 1 sleeve * Past zowel links als rechts Samenstelling: Body: 82% nylon, 18% tape elastaan Support tape: 100% polyurethaan

€ 31.50

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Bescherming en Blessure,Accessoires,Blessurepreventie
Product
 

McDavid Patella Knee Support

Mcdavid Knieschijfbeschermer 421 De Mcdavid Knieschijfbeschermer 421 twee mediale en twee laterale baleinen met verstelbare banden en een superieure hoefijzersteun om de knieschijfbeweging te ondersteunen. Het ondersteunt de kleine ligamenten en verzacht de symptomen van chondromalacia, knieschijfblokkage en tendinitis. Het beschikt ook over een lange, 5mm-dikke neopreen hoes met nylon aan beide zijden. BESCHERMINGSNIVEAU II. Deze bescherming biedt alle voordelen van beschermingsniveau I- producten zoals de 402 Kniebeschermer. Toch wordt er meer bescherming geboden door de baleinen en de verstelbare banden voor kleine en medium patella- of ligamentproblemen. MATEN KNIEBESCHERMER: MAAT METEN ROND DE KNIE: * S 30 - 35 cm * M 35 - 37,5 cm * L 37,5 - 42,5 cm * XL 42,5 - 50 cm * XXL 50 - 56 cm WAS EN ONDERHOUD: Met de hand wassen in warm water en een milde zeep, spoel zorgvuldig en laat drogen. Was en droog het niet in de machine. Ook niet chemisch reinigen. Heeft u vragen over de Mcdavid Knieschijfbeschermer? Of over een ander product? Neem dan gerust contact (http://www.keepershandschoenen-shop.nl/contact/) met ons op.

€ 53.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Accessoires,Blessurepreventie
Product
 

McDavid Dual Compression Ankle Sleeve

Basisondersteuning voor instabiliteit, verlicht de pijn en bevordert het herstel PRODUCTBESCHRIJVING Integreert een high-tech compressiesleeve met tape Voorziet ondersteuning en stabiliteit van het gewricht terwijl het de beweging en flexibilteit behoudt Verlicht stijfheid en pijn in spieren, terwijl het zwelling vermindert Houdt de spieren warm en verlicht spanning en vermoeidheid Verdampt zweet van de huid en voorkomt schaafwonden en irritatie Gemakkelijk aan en uit Machinewasbaar Bevat 1 sleeve Past zowel links als rechts Samenstelling:Body: 82% nylon, 18% tape elastaan;Support tape: 100% polyurethaan

€ 42.50

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Bescherming en Blessure,Accessoires,Blessurepreventie
Product
 

Stanno Hardground RFH

Elastische tape op papieren beschermlaag voor kinesiologische taping SAMENSTELLING 100% Katoen De tape vermindert pijn bij bepaalde blessures, bijvoorbeeld bij een sleutelbeenbreuk. Het gaat vooral om blessures waarbij geen gips mogelijk is. De ruimte die het tape geeft zorgt voor minder druk op de zenuwuiteinden, waardoor de pijn vermindert.

€ 34.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Accessoires,Blessurepreventie
Product
 

McDavid Wrist 2 Way Elastiek

McDavid polsbandage 513 De McDavid polsbandage 513 is een tweezijdige elastische polsbandage met de volgende eigenschappen: Het impactlevel van de Mcdavid polsbandage is Level 1: * Voor lichte pijn en verstuikingen * Voor verlichting van artritis, bursitis en tendinitis * Zachte ondersteuning door compressie * Kan genezing bevorderen door therapeutische warmte * Tweezijdige elastische bandage voor ondersteuning en bescherming. * Minimaliseert het risico op meer kwetsuren en maakt het mogelijk om uw activiteiten verder te zetten. SAMENSTELLING 65% polyester / 25% rubber / 10% nylon MATEN POLSBANDAGE MAAT METEN ROND DE POLS S: <18 cm L: >18 cm Heeft u vragen over de Mcdavid polsbandage 513? Of over een ander product? Neem dan gerust contact (http://www.keepershandschoenen-shop.nl/contact/) met ons op.

€ 11.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Accessoires,Blessurepreventie
Product
 

McDavid Jumpers Knee Strap

Mcdavid Knieband/Patella De Mcdavid Knieband/Patella 414 is een professionele, kwalitatief hoogwaardige patellaband. De patellaband van McDavid is zeer populair door sporters. De patellaband zorgt voor constante druk op de kniepees, zodat de knie de benodigde rust krijgt bij overbelastingsklachten (Runner/Jumper´s Knee). De McDavid patella band is een comfortabel dragende bandage en bestaat voor 100% uit neopreen (latexvrij). De patellaband oefent, door zijn unieke vorm, constante druk uit op de kniepees. Hierdoor worden bepaalde dynamische krachten verminderd die ontstaan bij het springen of lopen. De compressie op de kniepees kan zelfstandig aangepast worden door de verstelbare klittenband sluiting. Daardoor heeft de patellaband een optimale pasvorm, zodat het om elke knie gedragen kan worden. Kenmerken McDavid patellaband: Bestaat voor 100% neopreen (latexvrij) Compressie op de kniepees kan zelfstandig bepaald worden door de verstelbare klittenband sluiting Past zowel links als rechts Maat: universeel Toepassing McDavid patellaband: Jumper´s knee Runners knee Verlichting van tendinitus Patella tracking Heeft u vragen over deMcdavid Knieband/Patella? Of over een ander product? Neem dan gerust contact (http://www.keepershandschoenen-shop.nl/contact/) met ons op.

€ 20.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Accessoires,Blessurepreventie
Product
 

McDavid Active Multisports Sleeves

De McDavid Active Multisports Sleeves hebben de volgende specificaties: De McDavid Active Multisports Sleeves zijn speciaal ontworpen voor betere prestaties en sneller herstel. De Targeted Compressie technologie zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie. De hDc Moisture Management technologie zorgt voor een goede vochtregulering en voldoende ventilatie. De sokken zijn gemaakt van sneldrogend, antimicrobieel materiaal. De sleeves zorgen voor maximale stabiliteit voor je kuitspieren waardoor de kans op blessures wordt verkleind. Maatvoering (kuitomtrek): * Maat II: 33-36cm * Maat III: 37-40cm * Maat IV: 41-43cm * Maat V: 43-44cm * Maat VI: 44-45cm Specificaties: * McDavid compressie sleeves * hDc Moisture Management * Targeted Compressie technologie * Ademend en antibacterieel * Materiaal: 50% polyamide (tactel) - 40% polyamide - 10% elastaan * Kleur: zwart

€ 22.50

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Bescherming en Blessure,Accessoires,Blessurepreventie
Product
 

McDavid Active Multisports Arm Sleeves

Productbeschrijving Kwaliteitsvolle compressiesleeve van McDavid. Deze sleeve kan gebruikt worden voor meerdere sporten. Draag hem tijdens het sporten voor een betere circulatie en prestatie.• Verbeterde bloedcirculatie door targeted compressiontechnologie.• Speciaal garen is sneldrogend en antimicrobieel voor meer comfort.• hDc™ Moisture Management technologie zorgt voor een optimaalvochttransport en een verhoogde ventilatie.• 18-21 mmHg aan de pols en 12.6-14.7 mmHg aan de biceps stimuleert debloedcirculatie.• Draag tijdens training/wedstrijd.• Gemaakt in Zwitserland.• Bevat een paar, specifiek linker en rechter sleeve.S (20-24cm)M (24-28cm)L (28-32cm)XL (32-36cm)

€ 24.50

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Bescherming en Blessure,Accessoires,Blessurepreventie
Product
 

McDavid Tennis Elbow Strap

McDavid 486 Tenniselleboogband 486 De Mcdavid tenniselleboogband 486 oefent druk uit op de pezen zodat de pijnlijke elleboogproblemen verminderen. Verstelbaar thermisch neopreen bandage met een velcro sluiting en nylonbekleding aan beide zijden. BESCHERMINGSNIVEAU II Ontwikkeld voor: Tennis- en golfelleboog, tendinitis bursitis, verstuikingen of verrekkingen. Deze verstelbare bandage verzacht de pijn en versnelt het genezingsproces. Bovenstaande is enkel een leidraad, geen substituut voor medische zorg. Raadpleeg altijd een arts voor een diagnose en behandeling van de blessure. Neopreen levert therapeutische warmte om de genezing te versnellen en de pijn te verzachten. MATEN ELLEBOOGBANDAGE EEN MAAT (universeel) WAS EN ONDERHOUD: Was in warm water met een mild wasmiddel, spoel zorgvuldig en laat het drogen. Niet in machine drogen en ook niet droog reinigen. Heeft u vragen over de Mcdavid tenniselleboogband 486? Of over een ander product? Neem dan gerust contact (http://www.keepershandschoenen-shop.nl/contact/) met ons op.

€ 16.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Accessoires,Blessurepreventie
Product
 

McDavid Athletic Tape 3.8 cm

McDavid tape 3,8 cm De McDavid tape 61250 3,8 CM witte tape is de standaard onder sporttape. Deze rol tape van 10 meter lang (3,8 cm breed)kan worden geleverd in een individuele blisterverpakking of als losse rol (de prijzen hiervoor vind u bij de variaties). De tape biedt uitzonderlijke kleefkracht, en is door de gekartelde zijkant eenvoudig scheur baar. Er zijn een paar tips en aandachtspunten die altijd gelden, ongeacht de gebruikte tapetechniek. Het gaat om het volgende: -Zorg altijd dat de te beplakken huid schoon, droog en vetvrij is. -Het is altijd raadzaam de tape op de “kale huid” te plakken. Op een behaarde huid plakt de tape minder goed en laat (dus) sneller los. Aangezien de tape ook weer verwijderd moet worden, is het aan te bevelen de haren weg te halen. Scheermesjes zijn daarbij niet aan te raden aangezien er eerder wondjes kunnen ontstaan door het scheren. Heeft u vragen over de McDavid tape 3,8 cm? Of over een ander product? Neem dan gerust contact (http://www.keepershandschoenen-shop.nl/contact/) met ons op.

€ 6.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Accessoires,Blessurepreventie
Product
 

McDavid Cross Compression Short Black

De McDavid Cross Compressie Short 8200 is speciaal gemaakt om te dragen tijdens het sporten en is ideaal voor bijna iedere sport of activiteit waarbij steun en bescherming bij spierverrekkingen belangrijk is. De broek geeft steun aan de hamstring en quadriceps en vormt een wrap voor de behandeling van heupblessures. De exclusieve Cross Compression technologie stabiliseert en verwamt de spieren door het nabootsen van taping technieken die gebruikt worden door sporttrainers. De Moisture Management technologie zorgt voor optimaal vochttransport en een verhoogde ventilatie voor een droog gevoel.

€ 43.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Bescherming en Blessure,Compressiekleding,Keepersbroeke
Product
 

McDavid Ankle Support

Mcdavid enkelbandage 431 Eigenschappen van de Mcdavid enkelbandage 431: Een neoprene enkelbandage voor algemeen doel. Het biedt alle voordelen van het thermische neopreen. Het kan gemakkelijk aangetrokken worden en heeft nylonbekleding aan beide zijden.Neopreen levert therapeutische warmte om de genezing te versnellen en de pijn te verzachten. BESCHERMINGSNIVEAU I Een eerste beschermingsniveau ontwikkeld voor: Lichte enkelpijn, zwakke enkels, lichte verstuikingen, lichte instabiliteit, artritis, bursitis, tendinitis. Geeft lichte ondersteuning door middel van compressie en therapeutische warmte om de pijn te verzachten en de genezing te versnellen. MATEN ENKELBANDAGE MAAT SCHOENMAAT S 38 - 42,5 M 42,5 - 44,5 L 44,5 - 47,5 XL 47,5 - 49,5 XXL +50 WAS EN ONDERHOUD: Wassen in een machine en laten drogen. Droog reinigen en ook niet in de machine drogen. Heeft u vragen over de Mcdavid enkelbandage 431? Of over een ander product? Neem dan gerust contact (http://www.keepershandschoenen-shop.nl/contact/) met ons op.

€ 19.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Accessoires,Blessurepreventie
Product
 

McDavid Rugband Verstelbaar

Mcdavid Verstelbare tailleband 491 De eigenschappen van de Mcdavid Verstelbare tailleband 491: Verstelbare rugband geeft steun en druk terwijl het ook de therapeutische warmte-ontwikkeling behoudt. Voorgevormd design en een volledig verstelbare Velcro®sluiting zorgen voor een optimale pasvorm. Thermisch neopreen met nylon bekleding aan buitenzijde. BESCHERMINGSNIVEAU I Geeft steun aan een zwakke rug, lichte verrekkingen in de rug of buikspieren. Helpt de pijn te verzachten en bevordert de genezing. Bovenstaande is enkel een leidraad, geen substituut voor medische zorg. Raadpleeg altijd een arts voor een diagnose en behandeling van de blessure. MATEN RUGBAND ÉÉN MAAT, PAST TOT 127CM MIDDELOMTREK TOEPASSING: Trek aan beide kanten en wikkel het rond de taille. Voor maximaal effect moet het zo strak mogelijk aangebracht worden. The McDavid rugband is ontwikkeld om voor alle individuen met een middel tot 127cm te passen. Voor individuen met smallere taille, kan materiaal worden afgesneden indien gewenst. Gebruik een scherpe huishoudschaar en knip uit de niet-velcrozijde. Neopreen levert therapeutische warmte om de genezing te versnellen en de pijn te verzachten. WAS EN ONDERHOUD: Sluit de klittenband. Was het in warm water met een mild wasmiddel, spoel zorgvuldig en laat het drogen. Niet in machine drogen en niet droog reinigen. Regelmatig wassen is aanbevolen om het zuiver, en vrij van lichaamszouten die huidirritatie veroorzaken, te houden. Heeft u vragen over de Mcdavid Verstelbare tailleband 491? Of over een ander product? Neem dan gerust contact (http://www.keepershandschoenen-shop.nl/contact/) met ons op.

€ 26.95

Meerinformatie

Keepershandschoenen McDavid Accessoires,Blessurepreventie
Product